![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() |
Can Sıkıntısı Bir Pazar Gunu Sabahi Ne Yapayim Dedim Wp Kurulu Aklımdaydi Bunu Yazayim Dedim..
Wp Kurabilmek İcin Gerekenler 1- Bir Adet Domain : [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] 2- Bir Adet Hostunuz Domaininizi Barindiricak Alan.. 3- Bir Adet Son Surum WordPress Rar Dosyasi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Kurulum Nasıl Gerceklestirilir Bir web Sitesi Yaratabilmek icin Bu 3 İşleme İhtiyaciniz Kesinlikle Var.. Aktif Hale Getirebilmek icin İlk Once Wp Rar Dosyasını Hostumuza Gonderecegiz Peki Nasil gonderilir Hostu Aldiktan sonra Size Ftp Hesaplari Verilir Örnek [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] , Bu Sekil Yazilir Ve Enterlanır Önünüze Kullanıcı Adi ve Şifrenizin Girlmesini İster Bunlari Gireriz.. Acildiktan Sonra Karsimiza Sari Dosyalar Cikicaktir O Dosyalarin icinde Bize Lazim Olan Puplic_html Buraya Giriyoruz Buraya Girdikten Sonra Bunun icindeki Egerki dosyalar Var ise Komple Silebilirsiniz Silmesenizde Olabılır Silin Derim Ter Temiz Bir Alan ile Calisiniz.. Bu Puplic_html Dosyasına Girdikten Sonra İndirdigimiz Wp Rar Dosyasının İcindeki Butun Dosyalari Buraya Atmaya Basliyoruz ( Örnek Goruntusu ) ![]() Atma işlemi Uzun Surebılır Hepsini Birden İşaretleyip surukl Birak Seklinde Atilmaktadir isterseniz 3 Dosya Halinde , 5 Dosya Halinde Size Kalmıs gordugunuz Dosyalarin Oldugu Gibi puplic.html Gitmesi Lazım.. Atma İşlemimiz Bitti Wp Şu An Kurulmus Sayilmakta Neden Kurulmus Sayilmaktan wp Kurulumu Budur Hani Ana Sayfam Acilmadi Nasil Kuruldu Evet Şimdi Sira Geldi Ana Sayfamizi Sitemizi Aktif Etmeye.. Aktif Etme Db Acarak Yani Veri Tabanlarini Acmaya Wp Calistirabılmeniz icin Db Veri Tabanlarina İhtiyaciniz Var Peki Bunlari Nerden Aciyoruz Bunlarda Cok Basit Hostcunuzun Vermis Oldugu Bilgiler ile Cpanelimize Girip MqSQL Data Baseden Veri Tabani , Kullanici Adi ve Sifremizi Yazip Acicaz.. Cpanele Giris [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Bu Sekılde Girilebilir Cpanelimize Girdikten Sonra Dedigim Gibi MqSQL Data Base Alanina Giriyoruz Ve Gerekli Bilgilerimizi Aciyoruz ![]() Buradan Giris Yapiyorsunuz Girdkten Sonra Create New Database Yeni Veritabanı: Buraya Veri Adi Alta Tarafa inince Kullanıcı Adı: Kullanici Şifre: Şifreniz Şifre (Tekrar): Şifrenizin Tekrari Veritabanına Kullanıcı Ekle Kullanıcı : Tekrar Altakine Yaziyorsunuz Veritabanı : Hemen Altina Veri Tabani Yazip Gonder Diyorsunuz.. Göder Dedikten Sonra Karsiniza Tekrar Tablo Acilacak Ve Tabloda ALL PRIVILEGES Bu Yazi Kutusunu İşaretleyip Bunu işaretlediginizde Digerleride işaretlenmis Olucak Tamamen Zaten İşaretleyip Uygula Diyoruz Ve Burada işlemimiz Bitmiz Oluyor ? Evet Cpanelde işlemimiz Bitti Sayilir Geriye Tek Kalan Artik Acmis oldugumuz Veri Tabani , Kullanıcı Adi Ve Sifremizi [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Yaziyorsunuz Ve Karsiniza Boyle Bir Goruntu Cikicak ![]() ![]() ![]() Son Resimdekinide Onayladıktan Sonra Gerisi Artik Sitenizin Basliginiz Yazmak , Wordprees Paneline Giriceginiz Admin Kullanici Adinizi Ve Sifrenizi Yazip Onayladiktan Sonra Artik Siteniz Wordpresin Vermis Oldugu Otomatik Tema ile Aktif Hale Gecmis Olucak.. Artik Geriye Kalan : Kod:
www.sitenizadi.com/wp-admin Anlatim Tamamen Kendıme Aittir.. Bir Domain Aldim Birde Host Aldim Hic Bir Sey Bilmiyordum Ordan Burdan Parca Parca Baka Baka Bu Hale Geldim Halen Bilmedigim O Kadar Cok Sey Varki Ama Vaktim Daraliyor Artik Demek İstedigim Umarim Hic Bir Sey Bilmiyen Bu işlere Hevesli Olan Bay , Bayan Butun Arkadaslara Gercekten Adim Adim Acele Etmeden Sirasina Gore Uygular iseler Eminim Katkisi Olucaktir.. Sizden Bekledigim Hic Birsey Yok Hepinize İyi Bloglamalar Dilerim Bir Yanlisim Var ise Hep Beraber Düzeltilir Gorusmek Üzere.. Şener Ay [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] ![]() ![]() 20 Şubat 2009
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kurulur, linux, nasil, wordpress |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|