![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() |
Küçük kusursuz aşk, sen gittin kendi yoluna;
Ben şimdi yalnız bırakıldım, kendi başıma. Küçük kusursuz aşk, yüzüstü bırakıldı kalbim. (Ben kimi arayacağım şimdi telefonla?) Geri dönüş olmadığını çok iyi bilirim; Çekip gittiysen bir kez, o bitmiştir, bitmiştir. Hasretle grileşti benim bütün günlerim. (Buna rağmen, bir kızın eğlenmesi gerektir.) Küçük kusursuz aşk, aklı karışmış ve çok bitkin halde, Bayrağın acıklı bir şekilde çırpınarak aşağı inmiştir. İç karartıcıdır günler, ve kara, kara. Mutluluk saçarak ve emin, uçarak geldin; Şaşırmış, terkettin geri giden ayaklarla. Göğsümün içinde yavaşlamış, ölüyor kalbim. (Bir kızın buna rağmen, yemesi gerektir.) Küçük kusursuz aşk, selamladım seni hoşnutlukla; Şimdi el sallamalıyım sana gözden ırağa. Bütün düşünmeden söylemiş olduğum sözleri, konuşulmuş, Küçük kusursuz aşk, bağışla, bağışla. Sen kalkıp gider gitmez, kalbim yere düştü, kırılmış. (Buna rağmen, bir kızın yaşaması gerektir.) Dorothy Parker |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: buna, ragmen |
| Etiketler |
| buna, rağmen |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|