![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() uzun bir tatile çıktı şiirsizliğim duygularım dilsiz yüreğim sessiz ![]() elde avuçta kalan ne sadece ötelerin belirginsizliği ve sadece şarkılar dinledikçe içiren içtikçe de dinlenen ![]() bir şiir asmaya kalktım dudaklarıma kanadı dilim lehçesini bilmediğim yabancı kelimelerdi boşluğa düşen ![]() deniz yine mavi ama suskun bu gün ne çok balık ölüyor yalnızlıktan ve ne çabuk atıyor deniz öz çocuklarını kıyıya içim acıyor ![]() sahi neyimsin sen nasıl sayıklayacağım adını bir bilebilsem ah bir adın olsa ve haykırsam haykırsam en gür sesimle en iyi bildiğim dille seni seviyorum desem ![]() hayal de olsa sarılsam sımsıkı ellerini belimde hissetsem boynumda nefesini ve fısıldasan kulağıma seni seviyorum desen ![]() ah yıllanmış bir şarkı çalsa şimdi nasıl da dans ederdik ve nasıl da karşılardık geceyi hızlı çekim sevişmelerle ![]() arzuların ateşinde yakardık üşümüş yalnızlığımızı ve titreyen tenimizden süzülürdü damlaların buğusu gözlerimizin tercümesinde ilerlerken dokunuşlar ertelenen her an pişmanlığımız olurdu ![]() ah bir bilebilsem adını neyimsin sen işte o an bir bilebilsem bitiverecek yüreğimdeki sancı ![]() aç kollarını ve sar beni rüzgar çok yalnızım şiirsizim ve üşüyorum ısıt beni.. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler: ruzgar |
| Etiketler |
| rüzgar |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|