![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() |
Gözlerimdeki Hasret
Yüregimde Gözlerindeki Hasret, Sagnak Damlalarla islaniyor Gözlerim Gülüsün Dogsun Artik Yüzüme Seviyorsak Eger GeL GeL Tut Elimden Ne Umutla Ne umutlarla Başlamistik Kurdugumuz Hayalleri Gökyuzunde Haykiridik Sanki Günes Kadar Sicak,Ay Kadar isik Yildizlar Kadar Parlakti Bizim Hayallerimiz Sadece Sen ve Ben dik Gökyüzünde Sen ve Ben Vardik Kimsenin OLamadigi Gibi Sen Benden Uzakta, Ben Senden Uzakta Yasadik Birbirimizi Her Seye Ragmen Aci Bir huzun Sardi Simdi yuregime Şimdi Sen Bensiz Kim Bilir Ne Haldesindir Beni Sorma Bir Elimde Resmin Bir Elimde Kalem Sana Yaziyorum Bu Şiiri Yüregimle, Sevgimle,Hasretimle,İyim Ben Beni Sakin Merak Etme Biliyormusun Aldigim Her Nefeste Sana Yazili Kendimi Sensizlige Nikahladim Biliyormusun Ben Sensizken Bile Seni Yazarak Yasiyorum Bazende Duygularıma Yenik Düşüp Seni Düşünerek AGLİYORUM Hasretin Gözümde O Kadar Büyüdüki Özlemin Gelip Doluyor Gönlüme Bazende Böyle Saair Kesiliyor Gönlüm Nelere Katlaniyor Bu Gönül Hasret,Sensizlik,Hüzün,Ama Sakin Kizma Bana İnan Sevdigim Her Seye Ragmen Diyorum ya Seni DoLu DoLu Yasiyor Bu Gönlüm Seninle Zamanin En Ölmezligini Yasadik Ama Yeri Geldi Öldük Öldük Dirildik Ölüm Belki Cok Basit Geldi Ama Ölüm Care Deildiki, Seven İnsan Sevdigi İcin ÖlmemeLi Bence Sevdigimiz İcin Yasamaliyiz,Yasamak İcin Cabalamaliyiz Tipki ‘SENİ SEVİYORUM ASKİM ‘Demek Gibi Yasamaliyiz Güneşin Dünyayi İsittigi Gibi Sende Beni İsitiyorsun Bir Günes Gibi Ay Dünyayi Aydinlattigi Gibi Bende Seni AY Dinlatabiliyormuyum Acaba Sevdigim Yildizlar Kadar Parlak Deilmi Bizim Sevgimiz Güneş,Ay,Yildiz,OLmassa OLmaz, Gibi Deilmi Bizim SEVGİMİZ Dünya Bir Cennettir Sevmesini Bilene Hayyaller,Rüyalar Elbet Bir Gün Gercek Olur Sevmesini Bilene Kisacasi Sevdigim Sen Benim Gökyüzüm , Gökyuzündeki , Güneşim,Ay’im,Yildizim Sin Bir Sözum Vardir Bilirsin Bazen En Uzun Yolculuk İki Seven Arasindaki Mesafedir… Seni Seviyorum A$Kim Şener Ay
![]() ![]() 20 Şubat 2009
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler: gozlerimdeki, hasret |
| Etiketler |
| ask siirleri, coders gen tr siirleri, coders siirleri, gözlerimdeki, gözlerimdeki hasret, hasret, sevgiliye siirler, özel siirler, şener ay siir, şener ay siirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|