![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() |
Ne Varsa Sende Bulmusum
Senden Öncesi Yoktu Seninle Var Oldum Sende Yasadim Butun Ümitleri Bütün ArZular Sende Beni Bende Arama Bence Ben Artik Sen Olmuşum SeN Ya Hep Ya Hiç ….. Olamaz Başka Biri Ya Seninle Ya Sensiz! İstersen At Beni İstersen Yarat Beni Ya Seninle Yada Sensiz! Ölme Diyorsan Gitme Kal Öyleyse Sarıl Sımsıkı, Tenim ol, Bedenim Ol Hadi Gel, Tut Ellerimi, Benimle Yan Benimle Meydan Oku Her Çaresizliğe Gitmeki Gunlerimiz Gece Olsun Benimle Kal Zaman Bitinceye Kadar Benimle Güzel Olan SeN Seninlede Mutlu Olan BeN Sadece İki Kelime Biri SeN Biri BeN.. Yıkılır Kalırım Bu ArZu Lu Akşamlarda Önümde Yalnızlık İçimde Bir Yorgunluk Varligina Doyamadigim Yoklugunda İse Yandigim Çayımın ilk Yudumunda ArZu Sigaramın Son Nefesinde ArZu Anlarsan Beni.. Bir Tek Sen Anlarsin Bak Bütün Güzelliklerin Tümü Sende , Hadi Sende Gülümse Unut Bence, Ayrıliklar Sevenlerde Yücelir Hadi , Hadi Sil Göz Yaslarini Gülümse GüLümSe Bence.. Şener Ay.. ![]() ![]() 20 Şubat 2009
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bence, gulumse |
| Etiketler |
| ask siirleri, bence, coders siirleri, gulumse bence, gülümse, ozel siirler, sevgiliye siirler, şener ay, şener ay siirleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|