![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() başımda pervane aşık gibi Ruhum deli çaydır, çeker içine Anlamazsın demedim mi? Dolaşma zelzele vurmuş virane sokağımda Yıkılır üzerine enkazım, ezilirsin demedim mi? Yarımdır hülyalar efsunlu akşamlarda Sevdalar yarım, can çekişir Canıma canan kılarım, cananım…demedim mi? Bakma eski bir resimde dumanlı duruşuma Sis olur bakışlarım, kaybolursun demedim mi? Ah kemancı…ah!
Artık vakit geç, geriye yok dönüşün Bırak inlesin kemanın suçlu nağmesi Müebbet verdim sana, benimsin demedim mi? |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bagima, dusme, gonul, kemanci8230ah_ |
| Etiketler |
| ah, bağıma, düşme, gönül, kemancıand#8230ah |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sensizliğin Kollarında… | azra | Aşk & Şiir | 0 | 29.04.10 14:57 |
| Niçin insanlar üzgün olunca ağlar?… | deniz | Resimli Çalışmalar | 0 | 22.04.10 12:46 |
| Gönül Bahçesi(Salata) | azra | Yemek Tarifleri | 0 | 22.04.10 06:03 |
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|