![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Anneler Günü
Beni dünyaya getiren, Sevgiyle büyüten, Hep şefkat gösteren, Sensin, canım annem. Bana doğruyu öğreten, Yanlışları gösteren, Beni bugünlere getiren, Sensin, canım annem ![]() Anneciğim, özellikle senin için... Anneler Günün Kutlu Olsun ![]() ![]() ![]() Seni Seviyorum Anne ![]() Güzeller Güzeli Annem ![]() Kollarında güvende olduğum, Sarılmak için can attığım, Güzeller Güzeli... Anneler Günün Kutlu Olsun!.. ![]() Güzeller Güzeli... Anneler Günün Kutlu Olsun!.. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler: anneler, gunun, kutlu, olsun |
| Etiketler |
| anneler, günün, kutlu, olsun |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| "Anneler, en aziz varlıklarımızdır" | CodersHaber | Yurt İçi Haberler | 0 | 08.05.10 18:03 |
| Anneler Günü için son dakika hediyeleri! | CodersHaber | Magazin Haberleri | 0 | 08.05.10 12:21 |
| Anneler günü yarışması sonuçlandı! | CodersHaber | Yurt İçi Haberler | 0 | 07.05.10 19:00 |
| Anneler günü yarışması sonuçlandı | CodersHaber | Yurt İçi Haberler | 0 | 07.05.10 19:00 |
| Aman kalori ve yağ oranı düşük olsun | CodersHaber | Bilimsel ve Teknoloji Haberleri | 0 | 15.04.10 14:05 |
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|