![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Administrator
![]() |
Her Sabah Uyandıgımda Telasli Bir Halim
Mutlulugumu Bu Gunlere Sigdirmaya Calistigim Sen Gecmisimde Krildiklarima Deil , Sensiz oldugum Gunlere Yanarim Ben Yine Mutlu Oldugum , Yinede Kiyifli Oldugum Bu Guzel Gunlerin İcindeki Sennn… Sana Aiit Oldugunu Dusundugum Ama Benim Olan Gunler Aşk kokan yazıLar sevgi kokan satırLar Ne Dunumden Vaz Gecerim , Nede Bugunumden Yasadigim Her Gunun Anlami Buyuk Bende Senin Sevginle Yasarken Kapamam Gözlerimi Ne düşünürsem düşünüyüm her an kalbimdesin İnan Hayati Seni Bana Verdigi İcin Seni ise , Bana Hayat Verdigin İcin SEVİYORUM.. İyiki Varsin , İyiki Sen , İyiki Benimlesin, İyiki Seninleyim Seninle Aciyan Hiç Bir Yanım Yok Benim Sevda Dilde Deil Kalpte Buyuktur Aska Dair Ne Varsa Her Seyi Ogrettin Bana Tek Bir Yanim Deil , Her Bir Yanim Oldun Solan Cicegim Deil , Acan Gulum Oldun Derdime Derman Deil , Derdime Şifa Oldun Akan Suyum Deil , Coşan Selim Oldun İlk Baharda Acan Cicegim, Yazin İsitan Gunesim , Son Baharda Dokulen Yapragim, Kişin İse Yagan Kar ” im , Yagmurum , Selim Oldun Sevgiye, aşka,dostLuğa dair Ne Varsa Bir Sevda Dilde Deil Kalpte Buyuktur Sen Gosterdın Buyuklugu , Seninle Yuceldi Ask Seninle Dile Geldi Kuslar Seninle Esti Ruzgar Seninle Yagdi Yagmur Seninle Guldu Bu Yurek Seninle DogDu Gunes Ask Bile Dile Geldi Seninle Kor Olmus Gözler Bile Gordu Seni Yasiyorsun Simdi Bir Bedenle Caninla , Kaninla, Yureginle Sabrinla, Esalatinle , Durustlugunle , Zevkinle , Sozunle , Sesinle Yasiyorsun Simdi Bir Bedenle Öleyise , Ugrunda Canini Veresiye Veda Olsun Acilara , Dokulen Goz Yaslarinma, Feda Olsun Bu Can Sana , Hoş Geldin Bir Sevda Cicegi Hoş Geldin Bir Yurege , Hoş Geldin Huzura , Hoş Geldin Gelecemize, Hoş Geldin Umutlara Hoş Geldin Sevda Yuklu yarinlara, İyi Ki Geldin , İyiki Geldin Hoş Geldin ArZu Yuklu Yurek… ŞENER AY…. ![]() ![]() 20 Şubat 2009
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler: geldin, hos, sevda, yuklu, yurek |
| Etiketler |
| geldin, hoş, sevda, yuklu, yurek |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|