![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Seni Seviyorum ![]() BEN SENİ SEVDİM Sen damarlarımdaki Kanımsın. Sen Benim kalbimin Sahibisin. ![]() Senden Ögrendim.Arkadaşlıkları. Dostlukları. Senden ögrendim. Sevmeyi. Seni düşündüm. Bir başka sevdim. ![]() Sende sevdim gülümsemeyi Seni düşündüm Bir başka gülümsedim. Sende gördüm sevgiyi Senin sevginle. Sevdim sevdim.Gülümsemeni Konuşmanı. ![]() Herşeyini sevdim. Ben seni sevdim. Hayatsın sen.Sen gözlerimin Parlayan nurusunYüregimin sahibisin. Ben bir tek seni sevdim, ![]() SENi COK SEViYORUM Aşkım'a canım'a birtanem'e hayatım seni seviyorum demek,hiçbir zaman bu kadar güzel olmamıştı. hiçbir zaman böylesine,sevip sevilmemişti bu yürek. yüreğinde bana ve sevgime yer varmı? yer var mı aşka ve umuda? ![]() ![]() o zaman yukarıya bak,ben ordayım her zaman yanındayım. gündüz güneşi'mle gece ay'ımla,kimsenin kucaklayamayacağı kadar kucakladım seni.bazen bir umut olmalıyım yüreğinde güzel yarınlarda gerçekleşmeyi bekleyen. sonra bir hayal düşüncelerinde, ![]() seni başka alemlere götüren.karanlık düşüncelerinde ki son yaprak olmalıyım ben,hiç solmayan bir yaprak. seni yaşamalıyım duygularda,seni hissetmeliyim her nefes alışında. yağmur olup üstüne yağmalıyım,her damla benim sana olan sevgimdir. ![]() ıslanmalısın sevgi yağmurlarında.aydınlığın olmalıyım sonra, buğday sarısı güneşimle.kar'a kartanesi'ne ne dersin bembeyaz saf aşklar yaşamak için.ben senin vazgeçemediğin gökyüzün olmalıyım. ![]() ne sen beni unutmalısın,ne de ben ben sensiz evreni kucaklamalıyım. seni seviyorum demekhiçbir zaman bu kadar güzel olmamıştı. hiçbir zaman böylesinesevip sevilmemişti bu yürek. şimdi ben o güzeli seninle yaşıyorum, ve SENİ SEVİYORUM... ![]() gönlümde doğan güneş içimde açan çiçek tenimde mis koku kalbimde yanan ateş ![]() cemre düştü senle dünyama önce bedenime sonra ruhuma şimdide yüreğime ![]() her bakışımda gözlerine yeni bir alem tanıyorum her dokunuşumda tenine başka mutluluk tadıyorum ![]() vazgeçilmesi imkansız tuhaf bir yaratıksın varlığınla benliğimde sebebisin varlığımın ![]() kendimi buldum sende anlam kazandı dünyam başka çarpıyor hergün kalbim iyiki varsın sevdam ![]() BİDENEMSİN bambaşkasın ve yine tekrarlıyorum iyiki varsın ![]() Ahmet
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler: ahmetimm, seni, seviyorum |
| Etiketler |
| ahmetimm, seni, seviyorum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|