![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Bir veda hazırladım ikimize...
Evet sevgilim hala ikimiziz ayrılırken bile... Binde bir ihtimal gibi sevdim seni... Gözlerinden kendimi aşağı bıraktığımda artık çok geçti ! Gözlerin içine bir sürü aşk park etmişti... Sen yeşil ışık yakarken tüm kadınlara Ben kötü sollama sonucu tam solumdan vurdum kendimi. Kaza gibi sevmiştim seni... Dilim di'li geçmiş zamana asılı kalmıştı sanki Sen gidiyorum dediğinde Şimdiki zamanın ölme halindeydim. Zaman seni benden aldı diye Bir elime geçirebilseydim Yelkovanı idam edip akrebi kendi ellerimle zehirleyecektim ! Bu şiir sana yazıldı sevgilim. Biraz ellerimi bıraktım sana biraz saçımı... Biraz neşter kokuyor bu şiir Biraz da aşırı dozda acı... ![]() ![]() Yaslarım Sırtımı(n) Yanlızlığ(ın)a !
Dağlardan uzak...Dar yollara yakındı gözlerim... Kanardı Asfalta her çarptığın da dizlerim...Dolu dizgin bir geçmişin...Yosun hırkalı gençliğiydim ! Geçti dedim...Artık yeter ! Saklanmakta yasak şemsiye altlarına ! Şehirler arası ıslanmakta... Yaslarım sırtımı; Yanlızlığa/Yaslarım sırtımın yanlızlığına... Yaşlarımı yırtamadım sayfa sayfa... ...Her sayfa da sen vardın;Her adımda da adın... |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bir, hazirladim, ikimize, veda |
| Etiketler |
| bir, hazirladim, or ikimize, veda |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|