![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() |
İçimdeki duygu enkazındaki yıkıntıları temizliyorum
Dokunduğum yerler çağrıştırsa da seni acıtmıyor artık Sahtelikten , bayağılıktan uzak büyüttüklerim elime geçiyor Ayağıma takılan hep sen oluyorsun Tökezliyorum , Görüyor ama düşmüyorum Kuş tüyü umutlar peydahlanmış geceme Ölü doğumlar biliyorum ardı ardına Bir sen var oluyorsun tükenişlerden Gerçeğin riyasında boğulmanı izliyorum Yırtılmış bir kenar süsü yada çizik atılmış bir kalem ucu Gördüğüm kadar varsın çerçevede Yakışmıyor içimin devrimine bakışların Acıtsada anlık yakarışlar sözüm lal duymuyorum Efsane olmana lüzum yok geçeceksin bir devrin anatomisinden Ruhlar özgür artık ölümlü beşerilikte Kentin en izbe çöllerinde adın anılmış Bir ayrılık depreminin kalıntılarından topluyorum bizi Kırılmış cam kırıkları kesik atıyor yarama Ve bir çocuğun gözlerinde büyüyorum Dağ yamaçlarında yeni bahar oluşumları Şehre düşmüş yağmur yüklü bulut Bir coşku edası sarmış havayı Gelip geçen insanlar Herşey bir yoluculuk havasında Sulanmamış ağaçlar gibi kurumuş aşklar Gecenin en sessiz saatinde yarı uykulu bedenlere gebe kalmış bir düş |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: agrisi, bir, dus |
| Etiketler |
| ağrısı, bir, düş |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|