![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() |
Göz kapaklarında ışık
ellerinde gelecek, sevdanla şeneltilmiş terk edilmiş bir göçebe çadırıdır gece. Ay ışığı için açık kollarla çekiyorum gecenin kokusunu içime kokluyorum birini bekleyen solgun bir çiçeği kokluyorum ormanın buğusunu ve gece esintisinde soyunan dalgalar, gözlerinde bir aynanın içeriği sonsuz sorular ve zaman bir yankı. Geleceğimi görüyorum, hayatımı ve ölümümü görüyorum. Göz kapaklarında ışık ellerinde gelecek. (Uppsala, 1996) Refîk Sebir Çeviren: İsmail Haydar Aksoy |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: goren |
| Etiketler |
| gören |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|