![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
arkadaşlar aranıza yeni katıldım çok acil yardıma ihtiyacım var. retina dekolmanı için ankara da gerçekten bu konuda uzman iyi bi doktor arıyorum. mümkünse bu tür ameliyatları sık yapan tecrübeli hatta ameliyat sonrası hastaların memnun kaldığı bi doktor olmalı .
çünkü ben bi ameliyat geçirdim ve şuan memnun değilim mümkünse hem gözün dış kısmını bozmayacak hem de retina dekolmanını en iyi oranda düzeltecek bi doktor arıyorum . göz çok önemli bi duyu organı birini bile deneme tahtası yapmak isteemdim ama tavsiye edilen kişi gözümün şeklini bozdu. şuan kontrollerde de hiç ilgilenmiyo hep iç kısmıyla ilgili yorum yapıyo ama benim yaşım genç ve bu şekilde gözükmek istemiyorum kendime bakamıyorum bile.nolur yardım edin bilgisi olan herkes yardımcı olursa sevinirim. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|