![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Selam arkadaslar,
uzun yillar asiri terleme sorunu ile yasadim. (Ellerim, ayaklarim ve koltuk altlarim) Denemedigim ilac ve gitmedigim doktor kalmadi. Son care olarak ameliyati önerdiler ancak daha sonra baska sorunlar dogurabilecegi icin onu da istemedim. Bir arkadasimin tavsiyesi ile bir ilac denedim. 1 haftada terleme sona erdi. Hala inanamiyorum. Bunca yil bu kadar sikinti cektim.. Aslinda ilac da sayilmaz, bir spray. Adi Odaban, eger ayni sorunlari yasayanlar varsa denemelerini ve bu iskenceden kurtulmalarini tavsiye edebilirim..... Bu konuyla ilgili görüsleri olan varsa, buyrun paylasalim. Ben uzun süre benimle ayni kaderi paylasan insan aradim, ama bulamamistim... |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|