![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Selam. iSmim Demet. 20 yaşındayım. Şu Son 1 aydır Aniden Baş dönmeleri Gelior Oturdugum Yerden Kalkamıorum. Tam dönme Gitti derken Tekrar Baslıyor Birden Kendımı kaybeder gibi oluorum Ve birden ateşim Çıkıyor. Ve Benim Guatr Yani Troid Bezlerim Çalışmıyor. 1 Yıl tedavi Gördüm. Birazda Kilom Var Zayıflaman Lazım dediler Diyetisyene Gönderdiler 3 ay Devam ettim Ama Kilo veremedim. Ve tedavi Böyle sıkıcı Geçtigi icin Bıraktım. Ve bırakalı 1 yıl oldu. ama pişmanda oldum Tekrar Başlamayı Düşünüyorum. Anlamadıgım Şey Benim Böyle Rahatsızlıklarım oLmazdı. Aniden Dönmeler Rengim Bembeyaz oLuyor. Bilgilenmek Amacıyla Buraya Sizlerle Paylaştım. Şimdiden Tşkler...
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Tesekkür: 0
0 Mesajina 0 Tesekkür Aldi
![]() |
habersitesi bundan bahsetmişti [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|