![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
gönlüm ve ben baş başayız yine[/b]
sana olan özlem ve hasret misafiri kalbimin... sana olan tutkum.. aşkım... benim yanımda getirdiğim.. sana geldik yine ben, kalbim, ruhum, tutkum, hasretim, sevgim.. bak şimdi farkettim kendimden bildiklerim senden ibaret.. ben sende sen kalbimde.. kalbim sende ama sen bende... öyle bir bütün olmuşuz ki benli bütün yollar sana senli bütün yollar bana çıkmış bizliğin çıkmaz yoluna seve seve başkoymuşuz.. ardımızda gemileri yaka yaka.. bir de isim koymuşuz buna "AŞK" diye canı tatlı tatlı yakan.. yaktıkça yaşatan.. sahi ne çok tutuştu kalbim acından.. yokluğun korkusundan.. bak şimdi farkettim bizim korkularımız bile ortakmış.. tıpkı sevdamız gibi.. dert ortak derman ortakmış.. herşey bu üç harfe sığdı.. "BİZ"... ömür sığdı bu üçe aşk sığdı... dert, derman sığdı... ne verdiysek aldı ne aldıysak ağlattı ama yıkılmaya izin vermedi hiç.. o minik kalbin adı aşk oldu.. öyle bir aşık ki maşukuna deli.. derdi ezeli dermanı belli.. ey sevgiliii... bırakma beni ruhum ruhuna çok sindi.. cana canan ben isem canana cansın ♥[/b] [/b] by miss scorpio [/b]
|
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|