![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
![]() Çocuktum En çok oyun oynamayı seviyordum Yerdeki çakıl taşlarını İleride büyüyen kalbime Sımsıkı yerleştiriyordum… ![]() Korkaktım…Zavallı bedenim Bir çırıpıda korkardı Ürkek bakışlarımla Talan ederdim dar sokakları ![]() Köşe başı saklambaçları Ne çok özlerim Pencerelere taş atıp kaçmayı Düştüğümde bir şey olmadan ağlamaları Naz yapmayı Ne çok özlerim bir bilsen… ![]() Suçluydum… Yaramaz bir çocuktum Birazda yorgun Sanki hayat erkenden atlamıştı sırtıma Ağır geldi bu yük Taşıyamadım Yine hayatı en olmadık yerinde ıskaladım ![]() Üşürdüm…En soğuk gecelerde Sokaktaki bir bankta Gazete parçasıyla Üstümü örtmeye çalışırdım Onu da beceremez Donup kalırdım olduğum yerde ![]() Yalnızdım…Başımı omzuna koyacak kimsem yoktu Ellerimi ısıtacak Sevgisiyle bedenimi saracak küçük bir yürek Bir ses Bir nefes aradım Heyhat onu da bulamadım Küçük bedenimle Yine kaldım benliğimle Tek başıma Yüreğimdeki sessizlikte… |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|