![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Yorgun
YÜREĞİM YARALI[/b] ve acı ile can çekişmekte solgun yüzüme gecenin sisi çökmüş hayalini perdelemekte Kısa voltalar atıyor kelimelerim kör hecelere saplanıyor her defasında arıyor soruyor hep sualleri cevapsız kalıyor satır aralarında Yitik bir zamanın içindedönmekte ve tükenmekteyim. yüreğim kanıyor... kaç ölüm varsa göze aldım hayatı çöpe attım tüm rüyalar kabus yine korkuyorum ben yenilmezdim vazgeçmezdim irademe yenik düştüm göğüS gerdim korkulara ve kaybettim ..! ![]() sonu yok gibi başımı alsamdadibi yok gibi yüzeyde kalsamda içi yok gibi hep dışımdan baksamdasanki yok gibi hep yanımda olsandatükenen benim aslında …! yaLnızLık artık oyunda...! |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|