![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Gözler Bile Yalan[/b]
Yalansız ve Riyasız Sevgiyi Yaşayabilenlere ; ![]() Yıllardır kimsenin uğramadığı kilitli bir odayı açtığımızda Kapının eşiğinden sızan rüzgar uçurur tüm toz zerreciklerini. Yer çekimi olmadığından konar bir yerlere. Ne yaşanmıştı ki bu evde Ylnızlığa esir düşürülmüştü kurumuş çiçekler. Çekmecelere sakladığım besteydin.. Söylemeye şartlandığım... Bahçelere ekdiğim çiçekdin.. Baharla beraber yeşerttiğim... Üşüdüğüm rüzgardın.. Ağaçlara ıslık çaldırtan... Astığım suratımdaki gizemdin.. Saklı tutamadığım gizemim... Satırlarını doldurduğum nameydin.. Seni yazıp doldurduğum... Özlediğim yarınımdın.. Gelmezse diye tedirgin olduğum yarınım.. Gelip gelmeyeceğinden bihaber bir trenin vagonuna ekledim herşeyimi..derin bir iç çekerek el salladım..Ürkek ve titrek ![]() Yalan sevdalardan nasibini alan kilitlediğimiz yüreğimiz gibi. Gönül kapısını araladığımız da Hasret kaldığımız sevda rüzgarı estikçe allak bullak olur yürek. Gidenlerin ardından kurutmuştuk sevda çiçeklerimizi.. Boynu bükük kalmıştı umutlarımızın. ![]() Sevda rüzgarının esmesiyle alabora olan yüreğimiz Yelken açar yeni sevdaya.. Belki bu son deyip inanırız her söyledğine Anlamlarını kendilerinin bile bilmediği sözler söylerler bize Gözlerimizin içine bakarak 'SENİ SEVİYORUM' derler.. 'Seni Seviyorum' sözünü hiç düşünmeden kirletirler.. ![]() Sözler yalan söyler ama gözler asla derken. Baktığımız gözler bile aslında Y A L A N.. Yalan kattılar sevdalarımıza Acımadan bir pul niyetine harcadılar umutlarımızı Oysa yıllardır sevgiyi anlattılar bize Seven sevdiğinin uğruna dağları delip geçme di mi? İnsanlık tarihi var olmadan önce 'AŞK' yok muydu? Şimdi masallarda mı kaldı o gerçek aşk'lar. O günden bu güne değişen neydi.. ![]() Masallardan dinlerdik aşk'ları Hep masallarda ki gibi aşk'tı beklediğimiz. Saf Temiz Ve yalansız Şimdi ki sevgiler yalan oldu.. Ama Sen Her Zamankinden Daha Yoktun… ![]() 'Başımız sağolsun sevgi çoktan öldü' |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|