![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] Ardı görülmeyen yollar gibiyim şimdi Yazmışım seni gözlerime...silinmeyecek Bir nefeslik tütsüler misali içimdesin Bu kalp yıkılacak ama ağladığı bilinmeyecek. Ateşlerin kor olduğu yerde arıyorum yüreğini Yazılan ağıtlara serpiyorum feryadını Bir gözlerim yandı sana...birde ben Uçsuz kalemlerle kazıdım içime adını. Sessiz sessiz süzüldü yanağımdan İşte o tek damladaydı tüm yaşananlar Sussam inermi şimdi güneş ayaklarıma Sensiz ışırmı acaba birdaha sabahlarıma. Ne kadar özlesede...erisede kendi kendine Bu yürek yine birtek seninle doğar Dağ gibi büyütsede içindekileri Bu yürek senin ömrüne ancak sığar. Benimki belki soğuk bir dışa vurum Nafile çırpınışların bitmeyecek isyanı Güneş ile karanlığın toplamı Bir kıvılcım...belkide bir intihar. Gücün varmı bitanem...cesurmusun Yüreğimi açıp içine bakmaya Yüzünü buruşturmadan,öteye bakmadan İçine sevgi taneleri bırakmaya. Karanlığı ıslatırken sağanak yağmur Bak yüreğim hayaller kuruyor geceye Ağlaşmaların ilk bittiği yerdeyim şimdi Artık...Düş vuruyor geceye... |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|