![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
![]() ESASLI AYRILIK Sonunu bir türlü getiremediğim Bir hikayenin ana fikriydin sen.. Satırların altına baktım, Büyük harflerini taşıdım; Aşkımı önsöz yaptım.. Seni okumaya doyamayan ben; Aşk anlayışına anlayışsızdım.. "Bu kadar bilinmezliklerle, Ertelenen hayallerle, Bir efsaneyi tüketme.." Diyecekken; Yalanın bir satır başında karşıma çıktı.. Ve benim a(ş)k dediğime, sen kara dedin.. Aşk karalandı..! ..esas kız masalından çıkıyor esaslı sevenini bulamadı diye.. DİLEK EĞRİ |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|