![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
![]() AŞK BAZEN ZAMANIN DURMASI İÇİN YALVARMAK BAZEN HİÇ AYRILMAMAK BAZEN ÖLMEKTİR .BENCE. OZCANK AŞK İÇİN ÖLMELİ ! 'Aşk için ölmeli' dedin Peki sen neden öldün Aşkın için mi Ben ne yapacağım şimdi Hiç yakışmadı sana kefen Hani gelinlik giyecektin Hani hep beni sevecektin Neye isyan edeyim güzelim Söyle kadere mi yoksa... 'Aşk için ölmeli' dedin Ölümüne sevdin ölümüne sevdim Sen bırakıp gittin ama Sana gelmek dert gelmemek dert Ben ne yapacağım şimdi Hep yas mı tutayım Hep sensiz seninle mi yaşayayım Kime isyan edeyim kime Hayata mı yoksa... 'Aşk için ölmeli'dedin Bende mi öleyim senin gibi Seni kader aldı beni almıyor İstesemde beni dinlemiyor Kara toprak kabul etmiyor Sen biliyorsun öğretsene bana Nasıl ölünüyor Yok güzelim yok Bu kaderi ben yenemem İstiyorum ama sana gelemem Öl dememkle ölünmüyor ölemem Aşk için ölmeli Sen öldün güzelim ama Taktir Allah'ın Allah'a karşı gelemem !.. ALINTI.. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ________AŞK İÇİN ÖLMELİ.. Beni yak kendini yak herseyi yak Bir kivilcim yeter ben hazirim bak Ister öp oksa istersen öldür Ask icin ölmeli ask ozaman ask Ask icin ölmeli ask ozaman ask Seni icime cektim bir nefeste Yüregim tutuklu gögsüm kafeste Yanacagiz ikimizde atesde Bir kivilcim yeter hazirim bak Ask icin ölmeli ask ozaman ask Allahim allahim ateslere yürüyorum Allahim aci ile ask ile büyüyorum Beni yor hasretinle sevginle yor Sevgisizlik ayriliktan daha zor Diledigin kadar acit canimi Yoklugunda varligin tayeti yok Yoklugunda varligin tayeti yok Allahim Allahim ateslere yürüyorum Allahim aci ile ask ile büyüyorum Beni yak kendini yak herseyi yak Bir kivilcim yeter ben hazirim bak Ister öp oksa istersen öldür Ask icin ölmeli ask ozaman ask Ask icin ölmeli ask ozaman ask Seni icime cektim bir nefeste Yüregim tutuklu gögsüm kafeste Yanacagiz ikimizde atesde Bir kivilcim yeter hazirim bak Ask icin ölmeli ask ozaman ask sezen AKSU .. |
|
|
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|