![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
Tesekkür: 0
6 Mesajina 6 Tesekkür Aldi
![]() |
'Bir kadın Tanıdım'da şiddet gördüğü için cinayet işleyen 'Bahar karakterini oynayan Ekin Türkmen: "Ben boyun eğmezdim. Asi bir karakterim var. Gerçekte şiddet görsem ben de öldürürdüm. Hiçbir şey göründüğü... <a href="http://www.sabah.com.tr/Gunaydin/Magazin/2011/11/22/gercekte-siddet-gorsem-ben-de-oldururdum">Devamı için tıklayınız
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...][Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| Şiddet, görürsem, öldürürüm |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Pakistan'da şiddet: 34 ölü | CodersHaber | Yurt Dışı Haberler | 0 | 02.08.11 23:36 |
| Irak'ta şiddet: 8 ölü | CodersHaber | Yurt Dışı Haberler | 0 | 04.07.11 01:46 |
| "Bana bak, seni öldürürüm!" | CodersHaber | Magazin Haberleri | 0 | 29.06.11 15:41 |
| "Yılan görürsem hemen dönerim" | CodersHaber | Magazin Haberleri | 0 | 29.03.11 12:06 |
| 19:09 - Formam için kendimi öldürürüm | CodersHaber | Yurt İçi Haberler | 0 | 07.01.11 23:01 |
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|