![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
• En sevdiğin renk ne ?
• Bugünlerde neler geçiyor aklından? • Sen ne okursun? • Son zamanlarda izlediğiniz ve gerçekten beğendiğin film? • En sevdiğin slogan ve logo? Neden? • Kalem mi? Mouse mu? Tablet mi? • En sevdigin karakter? (film ya da cizgifilm) • Hiç takma adın oldu mu? Oldu ise nedir, olmadı ise ne olsun isterdin? • Yaşayamadığına pişmanlık duyduğun ne var? • Seni ne sinirlendirir? • Kendinde sevdiğin bir özelliğini söyle. • Kendinde nefret ettiğin bir özelliğini söyle. • Dünyada en çok görmeyi istediğin ülke/şehir? • Çocukken hiç biriktirdiğin obje oldu mu? (mesela gazoz kapağı ya da misket vb.) • En son ne zaman kuralları yıktın, neydi? • Favori oyun konsolun ve oyunun nedir? • Oyuncaklarla aran nasıl, favori oyuncağın nedir? • En son ne satın aldın? • Takıntıların var mı? Neler? • Nick Name'inin (Kullanıcı adın) anlamı nedir? • Sizin için önemli 3 farklı kelime? • Bir müzik enstrümanı olmak istesen ne olurdun? Bu güne kadar yaşadığın en kötü anın nedir? • Favori yiyeceğin, içeceğin? • Fobin var mı? Nedir • En sevdiğin söz? • Batıl inançların var mı, varsa neler? • Hayatta örnek aldığın kimse var mı? • Aşk nedir sence? • Hergün muhakkak yaptığın zorunlu olmayan 3 şey? • 10 yıl sonra nerde olacaksın? ![]() ~
Sєnin gidişin bugündєn bєlli Tαşıyαmαm bu yükü! ђєrşєyє rαzıyım yєtєr ki sєviyorum dєmє. Çünkü sєn gidєcєksin... Bєn ölümlєrdєn ölüm bєğєnєcєğim ... ~ |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
• En sevdiğin renk ne ? Siyah
• Bugünlerde neler geçiyor aklından? Çok şey • Sen ne okursun? hmm en son secret. ondan önce o’nun karısı • Son zamanlarda izlediğiniz ve gerçekten beğendiğin film? New York'ta Beş Minare • En sevdiğin slogan ve logo? Neden? Affediciyimdir; ama affettiğim şeyleri ASLA unutmam • Kalem mi? Mouse mu? Tablet mi? Kalem • En sevdigin karakter? (film ya da cizgifilm) Heidi ![]() • Hiç takma adın oldu mu? Oldu ise nedir, olmadı ise ne olsun isterdin? Olmadı, olmasını da istemezdim. • Yaşayamadığına pişmanlık duyduğun ne var? • Seni ne sinirlendirir? Haksızlık • Kendinde sevdiğin bir özelliğini söyle.Hoşgörü • Kendinde nefret ettiğin bir özelliğini söyle.Herkezi kendim gibi görmem • Dünyada en çok görmeyi istediğin ülke/şehir? TÜRKİYE / İstanbul • Çocukken hiç biriktirdiğin obje oldu mu? (mesela gazoz kapağı ya da misket vb.)Pul ![]() • En son ne zaman kuralları yıktın, neydi? İşimin açıl olmasından dolayı, kırmızı ışıktan geçmiş olmam • Favori oyun konsolun ve oyunun nedir? Aşk ;o • Oyuncaklarla aran nasıl, favori oyuncağın nedir? Tweety • En son ne satın aldın? Hırka • Takıntıların var mı? Neler? Olduğunu sanmıyorum, relax mode ![]() • Nick Name'inin (Kullanıcı adın) anlamı nedir? Chione; Nil nehrinin efsanevi kızı • Sizin için önemli 3 farklı kelime? Samimiyet,, gezmek, hayal kurmak • Bir müzik enstrümanı olmak istesen ne olurdun? Piyano Bu güne kadar yaşadığın en kötü anın nedir? Herkes kötü bişiler yaşamıştır, unutmak istediklerimi hatırlamam ki ben • Favori yiyeceğin, içeceğin? Otçul bir insan olarak tüm sebzeler, su • Fobin var mı? Nedir Fobi denmez ama böceklerle aram iyi değildir.. • En sevdiğin söz? Ya olduğun gibi görün, ya göründüğün gibi ol • Batıl inançların var mı, varsa neler?hayır yok, inanmam da • Hayatta örnek aldığın kimse var mı? ATATÜRK • Aşk nedir sence? Leyla ile Mecnun misali • Hergün muhakkak yaptığın zorunlu olmayan 3 şey? Film izlemek, maillerime bakmak, hayal kurmak • 10 yıl sonra nerde olacaksın? Ne gelecekte, ne geçmişte, sadece o anda olacağım.. ![]() Kayıplardayım, seni arıyorum. ~
|
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
• En sevdiğin renk ne ? Siyah ..
• Bugünlerde neler geçiyor aklından? iş.. • Sen ne okursun? suan sinan akyüz - ask mecLisi. • Son zamanlarda izlediğiniz ve gerçekten beğendiğin film? Son Ayin Künyesi • En sevdiğin slogan ve logo? Neden? Aşk yaLan gerçekLerLe oyaLan udhuwehduı ![]() • Kalem mi? Mouse mu? Tablet mi? kaLem. • En sevdigin karakter? (film ya da cizgifilm) Jerry (: • Hiç takma adın oldu mu? Oldu ise nedir, olmadı ise ne olsun isterdin? birsürü war. maykL,, bitter,, çiko,, peach ,, cash ![]() • Yaşayamadığına pişmanlık duyduğun ne var? isteyibde yasayamadığm bişy yok. • Seni ne sinirlendirir? emir weriLmesi. • Kendinde sevdiğin bir özelliğini söyle?. hırsLı oLusum. • Kendinde nefret ettiğin bir özelliğini söyle. kıskancLığm. • Dünyada en çok görmeyi istediğin ülke/şehir? Fransa / paris. • Çocukken hiç biriktirdiğin obje oldu mu? (mesela gazoz kapağı ya da misket vb.) taso • En son ne zaman kuralları yıktın, neydi? kapaLı aLnda sigara ictm en son ıewdıjew ![]() • Favori oyun konsolun ve oyunun nedir? oyun sewmm. • Oyuncaklarla aran nasıl, favori oyuncağın nedir? cok sewerm,, turkceLn tawugu bide koLbastı oynayan bebeim ![]() • En son ne satın aldın? sigara. • Takıntıların var mı? Neler? psikoLojme bağLı bazen hcc bişeyi takmam bazen herşei. • Nick Name'inin (Kullanıcı adın) anlamı nedir? ismim damLa o yüzden (: • Sizin için önemli 3 farklı kelime? sadakat , güwen, sevgi. • Bir müzik enstrümanı olmak istesen ne olurdun? gitar Bu güne kadar yaşadığın en kötü anın nedir? uzun hkaye bLki baska zmn. • Favori yiyeceğin, içeceğin? makarna / koLa ![]() • Fobin var mı? Nedir ? günes dogmadan uyuyamam. • En sevdiğin söz? ... • Batıl inançların var mı, varsa neler? war; kara kedi görnce sacıma tutmak ![]() • Hayatta örnek aldığın kimse var mı? yok.. • Aşk nedir sence? Acı. • Hergün muhakkak yaptığın zorunlu olmayan 3 şey? uyumak, kaLkmak,, sigara icmek ![]() • 10 yıl sonra nerde olacaksın? biLmiorm kahin değiLm
![]() вeηiмLe oчηαdıη,, вiг тuг чüкseLdiη αfeгiм. siмdi giт вαsкαsıчLα oчηα αмα чαηαгsαη чiηe вeηdeη вαsLαмα ! |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
• En sevdiğin renk ne ? siyah
• Bugünlerde neler geçiyor aklından? gece yol boyuna cıkmak • Sen ne okursun?okumam pek • Son zamanlarda izlediğiniz ve gerçekten beğendiğin film? en beyendıgım film kanlı elmas • En sevdiğin slogan ve logo? Neden? izmitlee ...ıste • Kalem mi? Mouse mu? Tablet mi? hıc bırı • En sevdigin karakter? (film ya da cizgifilm) • Hiç takma adın oldu mu? Oldu ise nedir, olmadı ise ne olsun isterdin?.tikky eskiden di ama • Yaşayamadığına pişmanlık duyduğun ne var? hımm yok yasadım hep ![]() • Seni ne sinirlendirir? sözumun dınlenmemesi • Kendinde sevdiğin bir özelliğini söyle. yok ![]() • Kendinde nefret ettiğin bir özelliğini söyle..... • Dünyada en çok görmeyi istediğin ülke/şehir? ukranya • Çocukken hiç biriktirdiğin obje oldu mu? (mesela gazoz kapağı ya da misket vb.) misket • En son ne zaman kuralları yıktın, neydi? hep babamın kuralları![]() • Favori oyun konsolun ve oyunun nedir?.... • Oyuncaklarla aran nasıl, favori oyuncağın nedir? • En son ne satın aldın? siigara ![]() • Takıntıların var mı? Neler? • Nick Name'inin (Kullanıcı adın) anlamı nedir? farklı • Sizin için önemli 3 farklı kelime? sır acık sözluluk kendın olma • Bir müzik enstrümanı olmak istesen ne olurdun? Bu güne kadar yaşadığın en kötü anın nedir?cok uzun ![]() • Favori yiyeceğin, içeceğin? karnı yarık • Fobin var mı? Nedir • En sevdiğin söz? asoları bea • Batıl inançların var mı, varsa neler? • Hayatta örnek aldığın kimse var mı? • Aşk nedir sence? • Hergün muhakkak yaptığın zorunlu olmayan 3 şey? bılmem • 10 yıl sonra nerde olacaksın? burda ![]() Saçın yansın emi
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
• En sevdiğin renk ne ? Sarı Kırmızı Siyah Beyaz Pembe..
• Bugünlerde neler geçiyor aklından? Falanlar Filanlar Ahh o yalanlar... • Sen ne okursun? ne bulursam ![]() • Son zamanlarda izlediğiniz ve gerçekten beğendiğin film? Paranormal activity 2 ve Blade serisi vazgeçilmezim .. • En sevdiğin slogan ve logo? Neden? sonra yazıcam ![]() • Kalem mi? Mouse mu? Tablet mi? Kalemimde Mausemde Kuvvetlidir ;P • En sevdigin karakter? (film ya da cizgifilm) Blade karakteri p sunger bob ![]() • Hiç takma adın oldu mu? Oldu ise nedir, olmadı ise ne olsun isterdin? Oldu Hera ~ Babyface derler genelde .. • Yaşayamadığına pişmanlık duyduğun ne var? pek bişey yok • Seni ne sinirlendirir? Yalan Dolan Riyakarlık Nankörlük vs vs. • Kendinde sevdiğin bir özelliğini söyle. Dürüstüm herşeyden önce.. • Kendinde nefret ettiğin bir özelliğini söyle. Herkesi kendim gibi sanmam .. • Dünyada en çok görmeyi istediğin ülke/şehir? mmm Mısır.. • Çocukken hiç biriktirdiğin obje oldu mu? (mesela gazoz kapağı ya da misket vb.) Meşelerim vardı.. • En son ne zaman kuralları yıktın, neydi? Herzaman yıkarım ![]() • Favori oyun konsolun ve oyunun nedir? Resident evil derisi and Tomb raider. • Oyuncaklarla aran nasıl, favori oyuncağın nedir? Arabalar.. • En son ne satın aldın? hummm Çizme.. • Takıntıların var mı? Neler? yok. • Nick Name'inin (Kullanıcı adın) anlamı nedir? evlilik tanrıçası çocukların ve evli kadınların koruyucusu.. • Sizin için önemli 3 farklı kelime? Dürüstlük , Sevgi , Sadakat. • Bir müzik enstrümanı olmak istesen ne olurdun? geçiniz.. Bu güne kadar yaşadığın en kötü anın nedir? geçiniz.. • Favori yiyeceğin, içeceğin? Sprite.. • Fobin var mı? Nedir Araçlar... • En sevdiğin söz? Bebeğim.. • Batıl inançların var mı, varsa neler? yok • Hayatta örnek aldığın kimse var mı? ailem ve yakın dostlarım... • Aşk nedir sence? sevginin start'ı • Hergün muhakkak yaptığın zorunlu olmayan 3 şey? • 10 yıl sonra nerde olacaksın? muammaaa.. |
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
• En sevdiğin renk ne ? Pembe,EfLatun,Beyaz,Siyah
• Bugünlerde neler geçiyor aklından?Karmakarışık herşey.Sürekli yok artık daha neler diyip duruyorum ;d • Sen ne okursun?Gazete ;d ve şu sıralar ders kitapları • Son zamanlarda izlediğiniz ve gerçekten beğendiğin film?Şimdiye kadar izlediğim ve izleyeceğim en iyi film Twilight ve serisi ![]() • En sevdiğin slogan ve logo? Neden? Herşey , ve herkes sahte ;d • Kalem mi? Mouse mu? Tablet mi? Mause + Kalem ;p • En sevdigin karakter? (film ya da cizgifilm) Şeker Kız CanDy ;p • Hiç takma adın oldu mu? Oldu ise nedir, olmadı ise ne olsun isterdin? Olmadı sanırım hatrlayamadm ;o • Yaşayamadığına pişmanlık duyduğun ne var?Böyle bişey hiç olmadı.Yapmak istediğim herşeyi yaptım ben ;d • Seni ne sinirlendirir? İFTİRA + Yanlış anlaşılmak + İhanet + Hayal kırıklığı + İki yüzlülük +Yalan • Kendinde sevdiğin bir özelliğini söyle. Merhametli oluşum • Kendinde nefret ettiğin bir özelliğini söyle. Herkesi kendim gibi sanmam .. • Dünyada en çok görmeyi istediğin ülke/şehir? ımm yurtdışı hayalim yok ;d ama istanbul yada izmirde yaşamayı isterdim • Çocukken hiç biriktirdiğin obje oldu mu? (mesela gazoz kapağı ya da misket vb.) Pul bide gül yaprakları kitap aralarında ;d • En son ne zaman kuralları yıktın, neydi? Hatırlamıyorum yok galiba ;o • Favori oyun konsolun ve oyunun nedir? ~~ • Oyuncaklarla aran nasıl, favori oyuncağın nedir? ~~ Kocaman bebekleri seviyorumm cicili bicili kıyafetleri olan bebekleri ;p • En son ne satın aldın? Bady,yelek,pantol,;d • Takıntıların var mı? Neler? Ben çok takıntılıyım hangi birii sayayımki ;d • Nick Name'inin (Kullanıcı adın) anlamı nedir? Gül ;p • Sizin için önemli 3 farklı kelime? ~~ • Bir müzik enstrümanı olmak istesen ne olurdun? Keman Bu güne kadar yaşadığın en kötü anın nedir? 11 yaşımda babamı kaybetmem ... • Favori yiyeceğin, içeceğin? Cips , Kola • Fobin var mı? Nedir Yüksek ses , bazı hayvanlar , • En sevdiğin söz? Değerlim ~~ • Batıl inançların var mı, varsa neler? ~~ • Hayatta örnek aldığın kimse var mı? Yok ;d • Aşk nedir sence? Ahh Aşk Onunla ilgili söylencek okadr çok şey varki.Benim aşk'tan beklentim sevdiğim kadar sevilmek saygı dürüstlük ;p Aşk büyük bi kumar bence ;d• Hergün muhakkak yaptığın zorunlu olmayan 3 şey? Uyandığımda yüzümü yıkamam , dişlerimi fırçalamam, yemek yemem vs ;d • 10 yıl sonra nerde olacaksın? Kaderimde neresi yazılmşsa orda olucam heralde ;d ![]() Bir 'Đüş'tük | Kırıl/dık...!
Konu RoSe tarafından (14.11.10 Saat 00:18 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler: seni, simdi, taniyalim |
| Etiketler |
| de, seni, simdi, taniyalim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|