![]() |
|
|
#4 (permalink) |
|
Ölenedek ve sonsuza dek hep..
![]() ![]() Yaslarım Sırtımı(n) Yanlızlığ(ın)a !
Dağlardan uzak...Dar yollara yakındı gözlerim... Kanardı Asfalta her çarptığın da dizlerim...Dolu dizgin bir geçmişin...Yosun hırkalı gençliğiydim ! Geçti dedim...Artık yeter ! Saklanmakta yasak şemsiye altlarına ! Şehirler arası ıslanmakta... Yaslarım sırtımı; Yanlızlığa/Yaslarım sırtımın yanlızlığına... Yaşlarımı yırtamadım sayfa sayfa... ...Her sayfa da sen vardın;Her adımda da adın... |
|
|
|
|
| Lady Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Ruya (11.11.10) |
![]() |
| Etiketler: guvenir, misin, stteki, uyeye |
| Etiketler |
| güvenir, misin, üstteki, üyeye |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| üstteki üye msn adresinde ekli mi? | iLey | Forum Oyunları | 37 | 25.03.11 14:13 |
| üstteki üyeye siteden bir partner sec... | iLey | Forum Oyunları | 46 | 25.03.11 14:10 |
| 3 üyeye cicek verelim | iLey | Forum Oyunları | 74 | 18.01.11 11:03 |
| Üstteki üyeyi % kac seviyorsun? | iLey | Forum Oyunları | 7 | 14.11.10 04:05 |
| Üstteki Üye Pek bir...........gördüm seni (: | deniz | Forum Oyunları | 5 | 11.11.10 13:36 |
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|