![]() |
|
|
#11 (permalink) |
|
Daha 16 yasindaydim. sen girdin hayatima. bi anda Dünya'm oldun.
Binaltiyuzonbes gündür hayatimdasin. zaman zaman ciktin gittin. ama her defasinda geri döndün. artik hic gitme benden. Seni Seviyorum. ![]() ~
Sєnin gidişin bugündєn bєlli Tαşıyαmαm bu yükü! ђєrşєyє rαzıyım yєtєr ki sєviyorum dєmє. Çünkü sєn gidєcєksin... Bєn ölümlєrdєn ölüm bєğєnєcєğim ... ~ |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bunu, dusun, okuyacak |
| Etiketler |
| bunu, düsün, ki, okuyacak |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bunu hep yapıyor! | CodersHaber | Magazin Haberleri | 0 | 03.10.10 16:19 |
| Bunu ona annesi yaptı! | CodersHaber | Yurt Dışı Haberler | 0 | 02.10.10 14:26 |
| ABD bunu konuşuyor | CodersHaber | Yurt Dışı Haberler | 0 | 02.10.10 14:26 |
| Rahatsızsanız bunu konuşun! | CodersHaber | Sağlık | 0 | 10.07.10 16:24 |
| Bilgisayarlar aklımızdan geçeni okuyacak | CodersHaber | Bilimsel ve Teknoloji Haberleri | 0 | 15.04.10 13:05 |
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|