![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
' Sibel:
sana bi espri Patlatimmi :F Mustafa: ![]() Mustafa: olur ' Sibel: sana bi espri Patlatimmi ![]() ' Sibel: sana bi espri Patlatimmi ![]() ' Sibel: :F:F:F Mustafa: kızım bak tum benlıgımle sana odaklanmıs beklıorum ![]() Mustafa: kafamı acarsan senı bulur doverım Mustafa: ![]() ' Sibel: Paaaaaaaaaaat ![]()
![]() ~
Sєnin gidişin bugündєn bєlli Tαşıyαmαm bu yükü! ђєrşєyє rαzıyım yєtєr ki sєviyorum dєmє. Çünkü sєn gidєcєksin... Bєn ölümlєrdєn ölüm bєğєnєcєğim ... ~ |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
b]'_[c=46]' [c=#FF0080] díĻнцΝ qűςŁű [/c] [/c] :
mak mek mık mik mok mök mük muk mük sißel: ta te tı ti to tö tu tü '_[c=46]' [c=#FF0080] díĻнцΝ qűςŁű [/c] [/c] : ca ce cı ci co cö cu cü sißel: fa fe fı fi fo fö fu fü '_[c=46]' [c=#FF0080] díĻнцΝ qűςŁű [/c] [/c] : i hali,ehali,de hali,den hali sißel: tamam Dilhun. sensin kral[/B] ![]() ~
Sєnin gidişin bugündєn bєlli Tαşıyαmαm bu yükü! ђєrşєyє rαzıyım yєtєr ki sєviyorum dєmє. Çünkü sєn gidєcєksin... Bєn ölümlєrdєn ölüm bєğєnєcєğim ... ~ |
|
|
|
|
| iLey Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | dmLa (11.11.10) |
|
|
#4 (permalink) | |
|
Alıntı:
kopsLardaım uıdewhdjeıdnjıkojd
|
||
|
|
|
| dmLa Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | iLey (11.11.10) |
|
|
#5 (permalink) |
|
sißel:
bedrückend das Leben ![]() '[c=37] dmL [/c] : ne dion '[c=37] dmL [/c] : Lan ![]() sißel: die Scheiße '[c=37] dmL [/c] : ![]() '[c=37] dmL [/c] : ++++++++++ ![]() '[c=37] dmL [/c] : bnmLe '[c=37] dmL [/c] : türkce '[c=37] dmL [/c] : konus ![]() '[c=37] dmL [/c] : sißel: unreif damdam
![]() ~
|
|
|
|
| iLey Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | dmLa (11.11.10) |
|
|
#6 (permalink) |
|
K.Gurbuz..:
yarın ogleden sonra görüşcezz K.Gurbuz..: gorcem senı sißel: burda da mi sen be sißel: git basimdan K.Gurbuz..: ne oluyor ya K.Gurbuz..: off K.Gurbuz..: neye sınırlenıyosun sen bukadr K.Gurbuz..: ! ![]() ~
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
* ŋ i ∂ *:
türkyede kadınlara en çok düşkn erkkler adanadaymş ¤ۣۜ..¤ Mehmet GÜMÜŞ: kım diyomuş bunu ·#* ŋ i ∂ *: biyerde okudm ama unttm ¤ۣۜ..¤ Mehmet GÜMÜŞ: her erkek kadına düşkündür o okuduğun Kadın'ına Düşkün olanlardır ·#* ŋ i ∂ *: heh evtt o anlamda dmk istedm ztn ![]() kadınına düşkün ¤ۣۜ..¤ Mehmet GÜMÜŞ: Sahiplenme duygusu baglılıgı Kendı kadınına tabi ·#* ŋ i ∂ *: evttt |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
aayKut !:
*eyw. sizler iyi olunda *kutlamalar onemsiz *x:çz *cxç.öcz *********♥ ραяα∂ιڪє Lσڪےт ♥ ***********: * ![]() ![]() ![]() ![]() *oyoy (: aayKut !: *mesela bugunde d.gunum *bak kutlamadın *sorun değil yani *********♥ ραяα∂ιڪє Lσڪےт ♥ ***********: *ayy iyiki dogdunnnnnnn cnmm ![]() ![]() aayKut !: *inan hıc sorun değil *iA;Şlsdsildsaçcxö *********♥ ραяα∂ιڪє Lσڪےт ♥ ***********: *sdjkdffdfkdf *mutlu yillar aykut mutlu yillar sanaa ![]() ![]() aayKut !: *saol sanada *xzicmövöm *********♥ ραяα∂ιڪє Lσڪےт ♥ ***********: * d
![]() ![]() Yaslarım Sırtımı(n) Yanlızlığ(ın)a !
Dağlardan uzak...Dar yollara yakındı gözlerim... Kanardı Asfalta her çarptığın da dizlerim...Dolu dizgin bir geçmişin...Yosun hırkalı gençliğiydim ! Geçti dedim...Artık yeter ! Saklanmakta yasak şemsiye altlarına ! Şehirler arası ıslanmakta... Yaslarım sırtımı; Yanlızlığa/Yaslarım sırtımın yanlızlığına... Yaşlarımı yırtamadım sayfa sayfa... ...Her sayfa da sen vardın;Her adımda da adın... |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
' ·$13H·$30Ξ·$13·@Я·@·$30Λ ·$1™:
buradaa tecrubee konusuyorr hahaha kıme bu caka bu havann senı herkes yi tanıyorr 2 cumle deılkı yalaaan 1 sozun bi sozunu tutmuyoo ![]() ![]() ![]() ![]() zamaneee askları ' Sibel.: şımarık dengesiz halin uzaktan bile farkediliyorr eş dost arkadaş hergün durmadan seni konuşuyorr . ![]() ![]() ' ·$13H·$30Ξ·$13·@Я·@·$30Λ ·$1™: tatlı telaslarıı butun detayları boa verıyorr ![]() ![]() ' Sibel.: boa mı veriyor boa ![]() ![]() ' ·$13H·$30Ξ·$13·@Я·@·$30Λ ·$1™: eet boa verenden bu panpa D:
![]() ~
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bir, bolum, konusmanizdan, msn, son |
| Etiketler |
| bir, bölüm, en, konusmanizdan, msn, son |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|