![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Başımın En Tatlı Belası dediginiz üye .::. ?
KonuLarini en Çok begendiginiz üye .::. ? En aktif üye .::. ? En yardimsever üye .::. ? En Ciddi üye .::. ? En aşik üye .::. ? En çok rastLadiğiniz üye .::. ? En çok tanişmak istediğiniz üye .::. ? En Sevdiginiz üye .::. ? En fanatik üye .::. ? En firLama/deLi üye .::. ? En Geveze üye .::. ? En karizmatik üye .::. ? En kibar üye .::. ? En komik üye .::. ? En payLaşimci ?ye .::. ? En SeviLen üye (forum GeneLinde) .::. ? En SevimLi üye .::. ? En SinirLi üye .::. ? En küLtürLü / bilgili üye .::. ? En SabirLi üye .::. ? En Sakin üye .::. ? En iyi Bayan üye .::. ? En iyi avatar .::. ? En iyi imza .::. ? En iyi nick .::. ? En kankaniz .::. ? Sizi en çok üzen / kıran üye ....??? |
|
|
|
|
| iLey Kullanicisina Bu Mesaji Için Tesekkür Edenler: | Hera (15.11.10) |
|
|
#2 (permalink) |
|
Başımın En Tatlı Belası dediginiz üye .::. ? dmLa
KonuLarini en Çok begendiginiz üye .::. ? dmla,CodersHaber ProblemEn aktif üye .::. ? problem dmla hera coders lady ruya umutismet aranjuez zerre frazzled gothic Mehmetgumus En yardimsever üye .::. ? ~ En Ciddi üye .::. ? ~ En aşik üye .::. ? Hera En çok rastLadiğiniz üye .::. ?problem dmla hera coders lady ruya umutismet aranjuez zerre frazzled gothic En çok tanişmak istediğiniz üye .::. ? Yok En Sevdiginiz üye .::. ? dmla hera En fanatik üye .::. ? ~ En firLama/deLi üye .::. ? Frazzled Umutismet En Geveze üye .::. ? ~ En karizmatik üye .::. ? berk ![]() En kibar üye .::. ? Problem Aranjuez En komik üye .::. ? Umut Frazz En payLaşimci ?ye .::. ? Lithium sanirim dsdsdsaljd En SeviLen üye (forum GeneLinde) .::. ? Heraaam En SevimLi üye .::. ? Zerre Lady Chione En SinirLi üye .::. ? Pas En küLtürLü / bilgili üye .::. ? Lithium Chione En SabirLi üye .::. ? Pas En Sakin üye .::. ? en relax coders. En iyi Bayan üye .::. ? hepsi cok iyiler. En iyi avatar .::. ? Ruya En iyi imza .::. ? Dmla En iyi nick .::. ? Lithiuım Hera En kankaniz .::. ? dmLa Hera Sizi en çok üzen / kıran üye ....??? yok. ![]() ~
Sєnin gidişin bugündєn bєlli Tαşıyαmαm bu yükü! ђєrşєyє rαzıyım yєtєr ki sєviyorum dєmє. Çünkü sєn gidєcєksin... Bєn ölümlєrdєn ölüm bєğєnєcєğim ... ~ Konu iLey tarafından (15.11.10 Saat 20:02 ) değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Başımın En Tatlı Belası dediginiz üye .::. ? hera lith dmla umut problem
KonuLarini en Çok begendiginiz üye .::. ?heram lith En aktif üye .::. ?umut problem hera lithium rose dmla coders En yardimsever üye .::. ?... En Ciddi üye .::. ?hım mg coders En aşik üye .::. ?herkez En çok rastLadiğiniz üye .::. ?yukarda yazdıklarım En çok tanişmak istediğiniz üye .::. ?gerekenle tanısırım En Sevdiginiz üye .::. ?umut hera lithium dmla problem rose En fanatik üye .::. ?dmla lith hera En firLama/deLi üye .::. ? kiikikikik sölemıcem banane En Geveze üye .::. ?ben mı oluom acap ![]() En karizmatik üye .::. ?oda ben olam mı En kibar üye .::. ?problem En komik üye .::. ?umut problem En payLaşimci ?ye .::. ?lith hera dmla coders En SeviLen üye (forum GeneLinde) .::. ? cok kısı varEn SevimLi üye .::. ?onlar kendılerını bılıo En SinirLi üye .::. ?..... En küLtürLü / bilgili üye .::. ? .... En SabirLi üye .::. ?............. En Sakin üye .::. ?........... En iyi Bayan üye .::. ? 3 kısı var bılıolar kendılerını En iyi avatar .::. ? benım ![]() En iyi imza .::. ?benım En iyi nick .::. ?hera En kankaniz .::. ?erkekmi kızmı ![]() Sizi en çok üzen / kıran üye ....???yok ![]() Saçın yansın emi
|
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Başımın En Tatlı Belası dediginiz üye .::. Leiche
![]() KonuLarini en Çok begendiginiz üye .::. Konu takibi yapmam.Takılırım. ![]() En aktif üye .::. Frazzled , lithium , hera , dmLa , leiche En yardimsever üye .::. Hera ![]() En Ciddi üye .::. Burası forum dostum.Ciddi olmanın ne anlamı var.Ben katıyım.Ben kötüyüm.Böö ! ![]() ![]() En aşik üye .::. Hera En çok rastLadiğiniz üye .::. Frazzled , lithium , hera , dmLa , leiche En çok tanişmak istediğiniz üye .::. Lithium,Chione,Frazzled En Sevdiginiz üye .::. Hera,leiche,dmLa ![]() En fanatik üye .::. Ben ![]() En firLama/deLi üye .::. Ben ![]() En Geveze üye .::. Ben ![]() En karizmatik üye .::. Tüm erkeklerimiz karizmatiktir.Ama frazzled tabisi ![]() En kibar üye .::. Hera ![]() En komik üye .::. kimse cem yılmaz olmak zorunda değil.bu yüzden herkes komik ![]() En payLaşimci üye .::. İlgi alanımda değil. ![]() En SeviLen üye (forum GeneLinde) .::. Herkes sevilir.Yabancı yok. ![]() En SevimLi üye .::. Hera En SinirLi üye .::. Kimse En küLtürLü / bilgili üye .::. Forumu kuran emmi. ![]() En SabirLi üye .::. Kimse kimsenin sabrını zorlucak şey yapmamıştır sanırım. En Sakin üye .::. Ben ![]() En iyi Bayan üye .::. Hera , leiche , lithium , chione , Malefica , Rose , Ruya En iyi avatar .::. Hera,Leiche,Lithium En iyi imza .::. İmzamı seviyorum. ![]() En iyi nick .::. Chione En kankaniz .::. com1ng buralarda mı ? Sizi en çok üzen / kıran üye .... Kimse
![]() Ve çekil git artık.Gölge etme. Alın yazısı gibi görme. Değilim birşeyin.Olmadım hiçbirşeyin. Çekil git artık nolur ! Çekil git ! Kötü söyletme. Yaşamaz olsun de. Deki bitti.Bitti de ! Kardı yağdı,yağmurdu aktı ! Kurudu de. Sonra toprağa karıştı,soldu de. Ne bileyim işte ! Kısaca "Öldü" de (...) Bitsin bu işkence (.!.)
|
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler: cfnin, enleri |
| Etiketler |
| cfnin, enleri |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|