![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
Tesekkür: 94
35 Mesajina 43 Tesekkür Aldi
![]() |
"Allahümme innî ürîdü en üceddide'l-îmâne ve'n-nikâha tecdîden bi-kavli lâ ilâhe illâllah Muhammedün Resûlüllah."
"Ey Rabbim imanımı ve nikahımı lâ ilâhe illâllah Muhammedün Resûlullah diyerek yeniliyorum. Benden imanıma aykırı düşecek ne kadar söz hareket ve fikir meydana gelmişse hepsine tevbe istiğfar ediyor pişmanlık duyup af diliyorum. Beni afvet nikahımı da sabit kıl." |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: dusi, iman, nikah, tecdidi |
| Etiketler |
| duası, iman, nikah, tecdidi, ve |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Başlatan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Kurşun Kalemin Duası | `oJe | Dualar | 0 | 11.11.10 19:16 |
| Sabah Duası | Chione | Dualar | 0 | 11.11.10 12:18 |
| Allah razı olsun " Duası.. | Chione | Dualar | 0 | 11.11.10 12:16 |
| Nikah tazelediler | CodersHaber | Magazin Haberleri | 0 | 03.10.10 16:19 |
| Nikah yaz başı olacak! | CodersHaber | Magazin Haberleri | 0 | 28.04.10 21:13 |
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|