![]() |
|
|
#1 (permalink) |
![]() Üyelik tarihi: Jul 2011
Tesekkür: 0
1 Mesaja Tesekkür Edildi
![]() |
Gitme vaktin yaklaştıkça
Söz geçiremiyorum üşüyen ellerime Gitme) demek isterken Mütemadiyen susuyor dudaklarım Yokluğunun hüznü sarıyor gözlerimi İçimde eksilirken varlığının sevinci Yüzümde seni üzmemek adına bir tebessüm Yalan vedalara gülümseyip duruyorum Acıyorum sensiz geçen zamana Her gidişinin dönüşleri bir ömür bende Geldiğin kadar yaşıyor Gittiğin kadar ölüyorum 01........................................2006 Bana her geldiğinde Pamuk şekeri getirirsin yanaklarında Kırarsın tüm oyuncaklarımı her gidişinle Ertuğrul Bayam |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| kırarsın, oyuncaklarımı, tüm |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|