![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Acımasız mıyım? Yoksa acınacak halde miyim bilmiyorum........................................
Bilinmezlikler mi çok yoksa bilinmezlikleri ben mi yaratıyorum bir türlü karar veremedim Benim olmanı istemek mi hata yoksa hata seni sevmek mi zaten en karmasık sorum........................................ Günlerdir cevaplarını bir türlü bulamadıgım binlerce soru soruyorum kendime........................................ Sonra itiraf ediyorum Belki de unutmak en iyisi diye cevap buluyorum kendime ama unutmayı bile beceremiyorum........................................ Keske dünya dursa ya da ben dursam ve dünya dönse gözlerim bir kapalı bir açık derken geçse bugünler öyle ki seni unutabilsem Ve ben yine üzgünüm seni unutamıyorum........................................ kalbimi kendimce yamalıyorum........................................ Gözlerimi kapatma bile fayda etmiyor son günlerde Hak ettigimi mi yaşıyorum yoksa haketmedigim sey için sınanıyor muyum bilmiyorum........................................ Ama acısına dayanamıyorum üzgünüm canımı acıtıyorsun ama sen canımı acıttıgını bile bilmiyorsun........................................ alıntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: benim, hata, istemek, olmani, seni, sevmek, yoksa |
| Etiketler |
| benim, hata, istemek, olmanı, seni, sevmek, yoksa |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|