![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Yapayalnızdım sanki........................................[/b]
Dünya durmuş bir senin gitmenin yasını tutuyor gibiydi........................................ Boğazımda bir şeyler vardı çıkmayan Çıkamayan........................................ Bir yandan hıçkıra hıçkıra ağlayasım geliyor bir yandanda bağırmak istiyordum avazım çıktığı kadar........................................ ........................................ Bilmiyordun sanki bu şehirde neyi bıraktığını ........................................ Kış değildi belki ama ayazdı etraf........................................ Sıcaklığın olmadığından belkide artık........................................ Gün doğmayacakmış sanki doğsada beni aydınlatamayacakmış gibi , Karanlık dahada zifiri olacakmış gibi........................................ İlk zamanların dediler,zaman bu ya unuttururmuş işte........................................ Oysa bilmiyorlar Hoşça kal dediğin vakit durdu benim saatim........................................ İlerlemiyor zaman........................................ İlerlesede İçimden seni alamıyor ya neyse........................................ Hala içim sızlıyor gittiğin vakit içimi ürpertiyor........................................ Oysaki epey zaman oldu sen de aylar ben diyeyim yıllar........................................ Saymaya korkuyorum , Saydıkça artacakmış gibi geliyor........................................ Gözyaşlarım akamıyor belki artık hatta seviyorum demeye utanıyorum ama sanki hala yarası var derinlerde kanayan........................................ Üstü kabuk bağlamış içiyse hala seninle yanan........................................ Bu şehre küskünüm ben , sevmez oldum gittiğinden beri zaten........................................ Benide al yanına demeye korktum giderken sen........................................ Çünkü teklif bile etmemiştin benide götür diyemezdim ki........................................ Sen çoktan bitirmiştin ........................................ Bu şehri beni ve bizi gözetmeksizin yıkmıştın duvarlarını her bir parçası beni kesen........................................ Ve ardından yarının olduğun birini beni bekleten........................................ Zaman geçti gitti biliyorum........................................ Kim bilir hangi hayatı yaşıyorsundur şimdi........................................ Bakma yazdıklarıma kızıgınlığım yok sana........................................ Sen cesurdun ve bunun için kızamam ya........................................ Bense cesaretin önünden geçemeyecek bir çaresiz........................................ Bekledim , Bekliyorumda........................................ Ama u /mutsuz........................................ Sende mutsuz ol demiyorum Sen gül , sen mutlu ol ,sen yaşa........................................ Arkada kalan benim nasıl olsa........................................ Büşra SARIKAYA |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: arkada, benim, kalan, nasil, olsa |
| Etiketler |
| arkada, benim, kalan, nasıl, olsa |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|