![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
![]() Aynı şarkının nagmelerini dinlerken cektin ellerini ellerimden........................................ birden ansızın........................................ sessizce boş kalan ellerime baktım........................................yoksa yüregimmi........................................ Bir güvercin olmak isterdim Etrafında dolaşan Seni izleyen Sana aşık Seni bekleyen Peşinde pervane gibi dolaşan Her sabah pencerene konupta , O küçücük gözlerine bakan, Alıp uçururmuydun beni ? Yine tutarmıydın ellerimden ? yine boğuluyorum içimdeki sancılarla........................................ atamadığım çığlıklarımla........................................ Sanki atacağım tek çığlıkta tüm dünya yıkılacak........................................ alınan her nefes bir insana bu kadar acı verirmi?........................................ terk edilmiş bir geleceğin hayali karşımda........................................ hatta kaybolma kelimesinin anlamını yitirecek kadar bilmediğim bir yerdeyim........................................ burda geleceğin esamesi okunmuyor........................................ burda sadece;geçmişte bir zamanın boşluğunda yaşadığın belki mutluydum diyebilecek günlerinle geçiyor günler........................................ bugünü ve yarını düşünmeyecek kadar yorgunum........................................ karanlığın içinde ve esen rüzgara meydan okuyan bir mumum........................................ rüzgarın beni söndüreceğini bile bile meydan okurken,bir nefesin beni söndürmesine izin verdim........................................ bir daha beni yakmayacağını bile bile........................................ bugün yine boğuluyorum içimdeki sancılarla........................................ gece ağır ağır,yüklendikçe yükleniyor üstüme........................................ uyumayı unuttuğum yatağımda oturamıyorum bile........................................ sığmıyor yüreğim........................................ sığmıyor........................................! boğazımda yutulması imkansız bir düğüm........................................ Yok artık tutma ellerimden ben öldüm........................................ O kadar belirsiz ölmüşüm ki Ben öleli aylar olmuş Ama hala yaşadığımı sanıyorlar........................................ Farketmiyorlar bakışlarımdaki boşluğu, Gülümsememdeki bilinçsizliği, Konuşmamdaki monotonluğu........................................ Ben öleli aylar olmuş, Yasımı ise bir tek ben tutuyorum........................................ artık içimdeki küçük kıza hoşçakal dedim bana ait olmayan siyahımı içeri davet ettim........................................ İMKANSIZ OLDUĞUNU BİLE BİLE SEVDİM SENİ KENDİMDEN BİLE KISKANDIM ANLATMADIM KİMSEYE SENİ SONUNUN BÖYLE OLCAĞINI BİLE BİLE SEVDİM SENİ HAYALLER KURDUM HEP BİRGÜN SENDE SEVERSİN DİYE BENİ HANİ HAYKIRSAM SANA OLAN SEVGİMİ DAĞLAR YERİNDEN OYNAR DENİZLERİN ORTASINDA YANGINLAR BAŞLAR HANİ HAYKIRSAM SANA OLAN SEVGİMİ GÜNDÜZLERE KARANLIK ÇÖKER DÜNYA BİLE BİR BAŞKA DÖNER ŞİMDİ BEN SENSİZLİGİMİ YAŞIYORUM NE ZAMAN RESMİNE BAKSAM AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ TUTUYORUM OLMUYOR İŞTE YAPAMIYORUM SENİN OLDUĞUN BU DÜNYADA SENSİZ YAŞAYAMIYORUM SONUNUN BÖYLE OLACAĞINI BİLE BİLE SEVDİM SENİ EĞER BİRGÜN DUYARSAN SANA OLAN SEVGİMİ SAKIN KIZMA BANA BEN ZATEN KAYBETMİŞİM BENLİĞİMİ ![]() |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: ben, bile, imkansiz, oldugunu, seni, sevdin |
| Etiketler |
| ben, bile, byle, olduĞunu, seni, sevdin, İmkansız |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|