![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Her şey acır bir yerlerinden ........................................ [/i][/b]
Kendi içinde kırılır zaman ........................................ Zaman içinde sevdan ........................................ Denedim dayanabiliyor insan ........................................ ........................................Nedir ki gecenin ömrü ? Zaten yaşamıyorsan........................................ Sözlerindeki acılarda bölüyor bedenimi Yüreğimi ayırıyor kalem tutan elimden ........................................ En değerli yanlarım yere düşüyor ........................................ Reddediliyor güne başvurularım Gözlerinde gece hüküm sürüyor ........................................ Bahar dallarımda en acı yanıklar ........................................ Sen yürüdükçe uzuyor sokak ........................................ Ben sokağı olmayan köşelerde bekliyorum seni Bir umut........................................ "Gelir şimdi........................................" Sussan da duyuyorum sesini Ve biliyorum zaman alıyor mumyalamak Aşkın en değerli vakitlerini ........................................ Rahatsızsız ağlayışlarıyla kaldırım taşlarının........................................ Tecavüzü kaçınılmazdır gözlerime gün ışığının Ve uyanan bu gürültülü şehre ........................................ Ki bu saatlerde Sokar akrep saati , yelkovan ölür ........................................ Durur zaman , uzayan gecelerde kısalır ömür ........................................ Çek üstümden umut geçirmez bakışlarını ........................................ Gözyaşlarımla kurşuna dizme beni Veda nöbetlerinde........................................ Gidişinle öldür........................................ Toplu intiharları mı yıldızların Yoksa ışıkla bezenen gün mü bu karanlık ? Durmaksızın seni yaşamaktır yalnızlık........................................ Mısralar yazıp da tenine Ne zaman bir şiir dikmek geçse içimden ........................................ Yaktığım şiirler kadar sıcak bedenine Cehennem ateşi geçer gecemden Gözlerim kaçar gözlerinden........................................ Mert Evrim |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: askin, degerli, mumyalamak, vakitlerini, zordur |
| Etiketler |
| aşkın, değerli, mumyalamak, vakitlerini, zordur |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|