![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Bendeki Sen........................................ [/b] Ben yine anlatmak istiyorum seni........................................ Ben yine yasamak istiyorum seni........................................ Odamda her yerde sen varsın Kokunu, gözlerini özledim Aldıgım her nefes senin için Su kalb tek senin icin atiyor Içime çekiyorum seni doyasıya........................................ Bırakmak istemiyorum Seviyorum demek geliyor icimden birden Kalbimden sana ait bi oda var........................................ Kilitli........................................ Tek sana ait........................................ Bir sen varsın........................................ Beni benden alan tek sensin Aşkımsın özlemle,gözyaşlarımla dolu Akitamiyorum gözyaslarimi........................................ Seviyorum, seni çok seviyorum Ben seni herseyden cok seviyorum Gel hadi ilk basladigimiz yere ........................................ Gözlerinin icine bakip sabaha kadar seni seviyorum demek geliyor Bense sabaha kadar o masum uyuyuşunu izliyorum Icimde yine bir firtina, ya gidersen diye........................................ Üzülme diner elbet içimdeki fırtınalar........................................ Kalirmisin ki yanimda sonsuza denk........................................ Ellerini bırakmamak üzere, sımsıkı........................................ Ah bir bilsen sevgilim Ben sana hasretim Sevgilim duy beni haykırıyorum Aşığım sana........................................ Seviyorum seni deliler gibi Özlerim seni gitmeeeee bırakma ellerimi Ve ben ben seni bir tek seni seviyorummmmmm 01........................................2010 22:12 Emine / Vedat [/b] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bendeki, sen |
| Etiketler |
| bendeki, sen |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|