![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Günahimsin........................................
Iciyorum yine........................................ Günah oldugunu bile, bile Sen günahtin bana........................................ Sana dokunmak, Senin olmak Günahti Icki, gibi günahtin bana Günah oldugunu bile, bile Dokunmak istedim sana Izin vermedin buna Hep mesafe koydun aramiza Günahimla kaldim basbasa........................................ Iciyorum........................................ Sensiz kaldigim günahi Ickide ariyorum........................................ 03........................................2010 19........................................32 Emine / Murat |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: gunahimsin |
| Etiketler |
| günahimsin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|