![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
yine sessiz bir günümdeydim
biraz kendime zaman ayırmak hiç fena olmazdı gitmek istedim yine beni bekleyenin yanına, sadakat ve sevgi ile önce bir sahilde kendimle başbaşa kaldım hayret........................................onlarda terk etmiştiler sahilini yolum ve yönüm belliydi elbet........................................ sahile vuran dalgaların esintisi tenimi ıslatıyordu bu sefer yagmur yoktu havada, güneşte yoktu tam kendini anlatan günündeydi istanbul yürüdüm yine yaya........................................ bu sefer ayaklarıma güç verdim köşe başında roman kadın, ellerinde karanfiller ''abe yakışıklım sen mesken tuttun burasını'' sözlerinde de mutluluk doluydu, gözlerinde olduğu gibi bir karanfil aldım yine çünkü geçen günki karanfili çok sevmişti yürek sızım cebimde param vardı ''keşke'' dedim keşke yine cebimde umutlarımda olsaydı bir kaç dakika sonra beni beklediği o sahilebakan manzarasında sessizdi sevdiğim -merhaba, ben geldim hoşgeldin demedi her zaman ki gibi sadece beni bekliyordu -karanfili çok seviyorsun biliyorum, bu defa gene karanfil getirdim sana koy şuraya dercesine sessizce baktı doluydum elbet........................................ -şeyyy........................................ aldandım sahte yüzlere, sahte sözlere........................................ belki bu sana son gelişim........................................ hoşçakal sevgili........................................ geriye bakmadım bu defa da, kalktım yanından ve geldim........................................ dedimya geriye bakmadım........................................ biliyordum........................................ orada degilim........................................ bir garip hayatım var........................................ sevgimi öldürdüm........................................ keşke herşeyimi kaybetseydim de geriye sadece umutlarım kalsaydı........................................ ''Dünya'da Ölümden Başkası Yalan'' MechulSevdaM |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: mechulsevdam |
| Etiketler |
| mechulsevdam |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|