![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Ne olurdu beni biraz sevseydin........................................
gecenin zifiri karanliginda vurdum kendimi bilinmeyen yollarda bilinmeyenlere dogru kucak actim tek suclusu sensin bu sevdanin ne olur biraz sevseydin engelleri yikardim senin icin daglari delerdim, yollari asar sana gelirdim ne olurdu biraz sevseydin günes artik bir baska doguyor kalbime lanet ettim ben herseye sevmeyi bilemedim seni cok sevdim ama sen beni sevmedin simdi sen bu siiri dinlerken bir sigara daha yak derinden icine öyle cekki beni anlasin kalbin sana olan sevgimi yandim kor oldum ugruna ne olurdu beni biraz sevseydin ya gecelerim gündüzlerime karisti yüzüm ay isiginda kayboldu derdim bir careyken bin cefa oldu merhem olmadin yarama anlamadin her zaman ki gibi sustun bir anda iklimlerden bahari sectim senin icin mayis ayi bizim sevdamiz olacakti kim bilir belkide o ayda sevecektin beni umutluydum kararliydim ne ourdu biraz sevseydin ne olurdu biraz tebbüssüm etseydin cok sey mi istedim gözlerim yesilken karardi yüregim deli gibiyken akillandi senin adin dua olurken dilimde yine sen olacaksin bütün siirlerimde ben simdi kime nediyim kaderemi karsi geleyim yoksa yagan yagmurlarda islanip caresiz birsekilde yanina mi geleyim söyle sevdigim ne olurdu biraz sevseydin aglamaktan göz yaslarim sel oldu rüzgarlar dostum soguk sokaklar sirdasim oldu beni biraz sevseydin ne olurdu söyle sevdigim beni biraz sevseydin ne olurdu HALIL |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: beni, biraz, olurdu, sevseydin |
| Etiketler |
| beni, biraz, olurdu, sevseydin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|