![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Özlenen Sevda........................................
Icimden söylemek geliyor Icimden seni dünya gözü ile görmek geliyor Icimdeki duygulari söylemek istiyorum ama basaramiyorum her seferinde........................................ Duygular tasar, insana asar, sözle ulasmayan gözle ulasir Sensizligi yasamak ne zormus birtanem Ben seni sensiz yasamayi degil senli yasamayi alistim sen olmadan da gülüm Sensiz yasamak istemiyorum artik Yoklugun acitiyor canimi........................................ Sensizligi tattim senli olmaya alisamadim Yokluk imkanimi kesti sana ulasamadim Ben seni varliginda yokluguma dönüstürdüm Sen varken etrafimda diyemedim sana Seni seviyorum diye Kaybettim........................................ Kaybetmeyi alismak degildir sevmek Kazanmaya calismaktir deger vermek Sevgi sevilen anladin sevdigini Söyleki bilsin sevdigini sevilen Henüz erken deme vakit gecmeden Kirilan kalb yeniden tamir edilirmiydi Kirik, buruk sevdamiz mi olacakti Dön özledim seni........................................ Kalb kirilsada sever yinede Acida olsa deger sever sevdigine Seviyorsan delicesine Özlemek öylenene bir hediyedir Özlenen vardir, özleyen vardir Seven olmayinca sevda olmaz........................................ Sen Olmazsan Bu Kalb Bu Bedende Olmaz........................................ Ben varim burdayim sen vardin da ben olmadimmi!! 02........................................2010 22:28 Emine / Halil |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: sevda, zlenen |
| Etiketler |
| sevda, özlenen |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|