![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Ben aşkı matem deryalarında yaşadım, Boğulmamak için sana tutundum........................................ Sen olmazsan ben yaşayamam, Sensiz bu bedeni taşıyamam........................................ Ruhum sana teslimiyet içinde, Ya sev ya öldür,herşey senin elinde........................................ Elimde olmadan sevdim seni, Sana adadım bütün benliğimi, Senin için ölürüm,yakarım kendimi........................................ Sen olmazsan ben hiçim, Her sensiz geçen günde, İçim yanıyor be hayatım içim........................................ Gel sen de sev beni, Benim seni sevdiğim gibi........................................ Ben aşkın 3 harfini de sen de buldum, Tek hecesini de kalbime kazıdım Ben artık kalbimden vurulmuşum, Karanlık benliğimde mahvolmuşum, Senin okunla kendimi kaybetmişim, Kısacası aşkından ölmüş,bitmişim........................................ Bir divaneyim iki şehir arasında, Kalbimi ağrıtıyorsun her gece yarısında........................................ Geçmez sen olmayınca kalbimin yarası, Aşkın mateminden kalan bu makber sancısı........................................ Aşkımı kalbime gömerim ben ,sen merak etme Sakın ben bu dünyadan gitmeden gitme! |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: kalbimin, yarasi |
| Etiketler |
| kalbimin, yarasi |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|