![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Bu Son Şiir
Belki son kez yazıyorum böyle "yüklü"ce........................................ Kim bilir,belki son kez boşaltmak istiyorum tüm yükümü sayfalara........................................ Kabullenmiyorlar ya,kaldıramıyorlar........................................ Hiç farkında olmadan,ummadan başlamıştı sevdam,öylece........................................ Kaldırmayacağız,kalkmayacak tozlu raflara........................................ Hani hiç sormazdı neden diye aklım,yine sormuyor........................................ Güzel bir kutu hazırlamıştım içinde "vakti gelince" bakılacak hatıralar........................................ Şiirleri hep önce kağıda yazıp atardım o kutuya,sonra başka formatlara geçirirdim........................................ Bu şiiri kağıda yazmıyorum,o kutu kaldı tek başına,açılmayacak........................................ Lavanta çiçekleri........................................ Silerdim beğenmediklerimi........................................ Kafamı koyar koymaz ne deryâlara dalardım,artık onlara varılmayacak........................................ Düşünmeden edemezdim ki seni,hiçbirşey değişmiş değil ha,yanlış anlama........................................ Sadece yaşıyorum ya bu dünyada,senle olacaktım,senle yaşayacaktım, Şimdi sen olmayacaksın yanımda,nasıl dayanacağım ben........................................ Demez miydim,sen de olmasan diye,eyvallah dedim ama........................................ Bak ağlıyorum,artık dinmez gözümün yaşı,senle ağlayacaktım........................................ Yine de,kâfi bana,sen korkma,sen rahat ol,sen,........................................ Herşeye seninle katlandım,sen varsın bu katlanılmaz dünyada da varacağımsın diye........................................ Bunun için uğraştım,bunun için çabaladım,ya şimdi ne yapayım,nereye gideyim,neden gideyim........................................ Ne olur sitem sanma bunları,her hükmüne razıyım ben........................................ Düşünme beni,bilmem ne olur akîbet,tek ümidim ebedi alem olur bize hediye........................................ Sil gözünün yaşını ağlama,hem zahiri bakmamak gerek,takdir bu,ne edeyim........................................ Tek seni sevdim ben........................................ Bu son şiir sana........................................ Daha ne yazayım,ne diyeyim bilmiyorum ki........................................ Şart değildi elbet bu dünya,zaten atmıştık da hayallerden........................................ Sonra durum değişince herşey başta zor geldi bana........................................ O güzellik,o muhteşemlik neydi sendeki........................................ Şimdi geldik öte bir noktaya,niyetlerden........................................ Ama hep dedim ya,ben seni "sevdim" sonsuz bir sevdayla........................................ Hem küçük lokma da değildi sevmek........................................ Tek seni sevdim........................................ O akşam,söylemiştin ya hani,utangaç bir edâyla........................................ İnan öyle güzeldi ki,senin tarafından sevildiğini bilmek........................................ Boğumlanıyor sözler dilimde,bekleyeceğim........................................ Hem de işe bak ki,dünyalıklar geldi engel olarak........................................ Allah(c........................................ Hakkını versin yani,yokluk onların hakkı,yok........................................ Can'ım sensin,sen iyi ol yeter,bedenim çürür solarak........................................ Mecnûn olmak lafta mıydı ya,işte bir ömür sürsün hicrânın........................................ Hamd ediyorum inan,zor da olsa,bekleyene ihsân çok........................................ Bu son şiir sana........................................ Göremeyeceğim seni telli duvaklı,dedin ya bu evden,ya gelinlik ya kefen........................................ Peki........................................ Kördüğümüm sana........................................ Demem birkez bile "eyvallah" dedikten sonra,neden........................................ Teslimim,teslimdim Sana........................................ |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: siir, son |
| Etiketler |
| siir, son |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|