![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Böyle ellerinde kalmak[/b][/b]
Hiç ayrılmamacasına [/b][/b]Aşktan ve umuttan başka ne var ki gözlerimde ?[/b][/b] İncitmeden ve incinmeden konuşabilecek bir dil bulmak… Kendimi yıkıntılar arasında kalmış gibi hissediyorum Bana ait ithamlar Hak etmediğimi söylediğim düş kırıklıkları Gerçi kim hakkettiğini söylerki? Istanbuldayım , Tophane de nargile içiyorum Kendimi, yaşadıklarımı, Yaşatıp,yaşatacaklarımı düşünüyorum........................................ Nargilemin dumanında boğuluyorum........................................ Çayımın ne kadar sıcak olduğuna aldırmaksızın Yudumluyorum, dilim, göğsüm, içim yanıyor........................................ Ben yaptım ,”Benim suçlu” diyorum........................................ Kıyılarda en uçta dolasan hayatımdan Bir kaç an çaldım Boşver, yaşayamadan çaldırdıklarıma say........................................ Şimdi suçluyum yani öylemi ? Artık fişlendim sabıka kaydım oldu benim ........................................ Kime karşı ? Davalı ben Davacı, suçlu hepsi ben Allah`im ne kadar çok hakim var hayatımda ........................................ Kaçırdığım, kaçmasına izin verdiğim hayatlarıma Bu denli yaklaştığım için Suçluyum........................................ Yaklaştım korktum Yaklaştım kaçtım Yaklaştım yandım Yaklaştım … Yaklaştı … Yaklaş........................................ Bu kadar yakınımdayken Bu denli uzak durmak kanıma dokunuyor........................................ Bana ait dünyamda........................................ Kendimi ve seni kaybettiğim yollardan çok korkuyorum........................................ Senin dünyanda bana ait bir düş ülkesi var mi ? |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: demek, sucluyum |
| Etiketler |
| demek, suçluyum |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|