![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
![]() İki el tuttum bugüne kadar ; Birini ben bıraktım , diğeride beni ........................................ Biri koparken ağladı ,diğeri kahkalar attı ........................................ Biri hep korudu beni ,diğeri korundu ellerimde ........................................ Biri hayat denen kahpeye yem etmemeye çalıştı ; diğeri o kahpenin ta kendisiydi ........................................ Biri zorluklara göğüs gelmeyi öğretti,diğeri ise zorlukların ta kendisiydi Biri bir damla gözyaşıma ömrünü verirdi, diğeri aktıtığım gözyaşlarıyla ömrümü çürüttü........................................ Biri güldürdü , diğeri ağlattı ........................................ Biri anlattı , diğeri aldattı ........................................ Biri toparladı , biri dağıttı ........................................ Çekti aldı çamurdan biri , diğeri hep çamura sapladı ........................................ Birinin adı ANNE' ydi , diğerinin adı AŞK'tı alıntıdır |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bugune, iki, kadar, tuttum |
| Etiketler |
| bugüne, kadar, tuttum, İki |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|