![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Yokluğunun hava boşluğunda bıraktığı sesleri dahi seviyorum,
Kusursuz bir acıya dönüştüğün o anda........................................ Kulak zarımın tizine hassaslığı........................................ Pervaneli hissiyatının tenimde bıraktığı kelebek etkisi........................................ Koşarak gidiyorum, En önden varıyorum, Duvarından sekiyorum hayata, Avuçlarının arasında kalmak yeter bana........................................ Kucağından yarınlara açılan yepyeni umutların huzur kokusu........................................ Bir nefeslik dol içime........................................ Öyle çok çekerim ki ölmem asla........................................ Ki senin göğsünde ölmek en çok istediğim şey........................................ Böyle bir çelişkiyle gülüyorum YANINA........................................ Anılarımın alnı ak, Yalnız is doldu ciğerime Her pompada fışkırıyor yüzüme........................................ Ninni fısıldarmış gibi yap, Annem ol bi karede........................................ Babam gibi korudun her sahnede........................................ Yine de Sadece Yâr'im demeni isterdim yüreğime........................................ alıntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: nasirli, nesrim |
| Etiketler |
| nasırlı, nesrim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|