![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Esir olmuş günlerim gecelere aydınlığa hasretim........................................
Resimlerde anılarım kare kare keşkelerde kaldı saadetim........................................ Teselli etseydi hayaller yalnızlıklar olmazdı mabedim........................................ Uğruna ölünecek sevdam olmadı ben ve ben yine tekim........................................ Gelirmi güzel günler açarmı yine yüzümde gülücükler mutluluk beklentim........................................ Riskini aldım hayatın çapraz ateşine hazırım aşkın yüreğime yüreğiyle geleni beklerim........................................ Uslu çocuklar gibi otursamda bir köşede uslanmadı hiç yüreğim........................................ Lale bahçelerinden geçerim hayallerimde sulanmamış bir lale gibi soldum yalnızlıktan yokki sevenim........................................ Ellerimden tutanım yok onca insanın içinde tekim Sersefil halde duygularım çaresiz duyarsızlığa sitemim Umut yüklü gemiler kalkardı limanımdan artık ümitsizliğe sahibim........................................ Sevgiyle dolup taşmıyor satırlarım artık yalnızlığa yazar kalemim........................................ Çokça şiirlerde bahsedilen ayrılık benimde şiirlerimi sardı cümlelerimde tutulur matemin........................................ Hayat iyi yada kötü yaşamak zor yada kolay problem etmezdim ama Yollarımız ayrı düştü yıkıldı hayallerim........................................ Ellerim ellerindeyken hayat bana güzeldi ellerimi bıraktığından beri düşüşlerdeyim........................................ Tenin ayrı düştü tenimden mayıs sıcağında bile üşüyüşlerdeyim........................................[/b] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: kaldi, keskelerde, saadetim |
| Etiketler |
| kaldı, keşkelerde, saadetim |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|