![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Derdim çok büyük neymiş aşk neymiş ölüyorum ........................................[/b]
Ölenlerin ardından , kalan sağlar bizim ........................................ EE öl tutan mı var ? Hadi ölsene bak gitti ya da sevgisi bitti ........................................[/b] Ne duruyorsun bak bak hala duruyor ölsene kardeşim ........................................ Yaşadığın hata yaşattığın kabahat........................................ Vur kır parçala ........................................ Dur dur ! Önce etrafına bak dinle ........................................ Bak doğadan kapı ardından gelen seslere ........................................[/b] - Anne açım ![/b] - Birazdan baban gelir yavrum ekmek getirir ........................................ - Anne ama çok açım ........................................ Hafiften bir hıçkırıklarla boğuşur yüreği sızılı anne ........................................ Kapı çalınır bir heves ile babaya koşar minik yürek........................................ -Baba ! -Hanım ne yazık ki yok bulamadım iş güç ........................................ -Yine mi aç yatıyoruz ! Baba yere bakar dili lal kesilmiştir ........................................ Duymuyormusun bunları ?[/b] İyi o zaman tekrar dinle ! -Canım çok yanıyor baba ........................................[/b] - Dayan yavrum geçecek bu sancılar ........................................ - Ne zaman baba ne zaman ! Anneye bakar baba yine buz kesilir ........................................ Anne hastane odasın da yatan kızına hüzünle bakar göz önünde eriyordur gün be gün ........................................ Duydun mu ?[/b] Hala mı duymadın pes ya pes !!! Aşk mı bu kadar öldürdü seni gömdü düşüncelerini kefenledi kulaklarını ? İyi aç kulaklarını ........................................ Soğuk sokakları dinle ........................................! - Üşüyorum arkadaş hemde çok ![/b] -Al su kartonu sar güzelce üşümezsin belki o zaman ........................................!? Ne zaman bitecek bu çile arkadaş ........................................ - Bilmiyorum ........................................ Buz kesiliyor el kol ayak yürek........................................ Yüzleri karaya bürünmüş yürekler ve umutsuzca hala ne zaman bitecek diye düşüne duruyorlar umutsuz bir şekilde belki ama yine düşünüyorlar ! Oysa sen evet evet sen !![/b] Aşktan mı yakınıyorsun ........................................ Ölecekmisin_? Bu kadar mı kör oldu ........................................ Giden mi verdi canını _? Eee gitti o zaman öl be arkadaş öl ! Derdin o kadar büyük ki kimse derman olamadı/k ........................................ Başımız sağolsun Ölenlerin ardından kalan sağlar bizim ........................................[/b] aLıNTı[/b] |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: ardindan, bizim, kalan, lenlerin, saglar |
| Etiketler |
| ardından, bizim, kalan, sağlar, ölenlerin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|