![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
“Ne kadar açılsa da tendeki kapı; bir o kadar uzaklaşıyor coğrafyamdaki suretin........................................”
Boşluklardan arta kalan, soru işaretlerinin aralığına sızan bir bakıştın önceleri........................................ Pusulamda karargâhı çoktan belirlenmiş bir şehir........................................ Ne kaldı silinmemiş izlerin bıraktığı yerde........................................ Dündü........................................ “Artık ağlamak bile sahte diyorlar; sus ağlama........................................” Tuhaf demek istemediğim, yalnızca bir yerlerden tanıdığımı çok iyi bildiğim kıvranmalar var, katlarını henüz dolduramadığım bahçemde........................................ Böyle zamanlarda dönüp izliyorum duvarları, donmuş bir bakışla........................................ Zaman ne de çabuk gelip kuruluyor her yere........................................ Ben hiç durduramadım ki olumsuz eklerin boşluğa düşüren ezgisini........................................ Avuçlarımda ürkek sözler, dokundukça sessizlik diyorsun........................................ (S)olgun (s)özler yanı başımda........................................ bir ses........................................ oldu iki........................................ ........................................bir anlam ettik çok ........................................ Düşsüzlüğümde düşüncesizce düşüncene daldım, üzgünüm........................................ (D)üşüyorum sözlerinden… Düşüyorum gecenden, takılıp kaldığım teninden........................................ SarMA beni uzaklara........................................ Kalkmak istemiyorum kollarından........................................ “Ne kadar kapatılmaya çalışılsa da tendeki kapı; anladım ki bir o kadar yakınlaşıyormuş coğrafyamdaki suretin…” |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: hangisi, sen |
| Etiketler |
| hangisi, sen |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|