![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
![]() Zamansızlıkta tükenen hayatlara rağmen vakit kalmazken yaşanacaklara,vadesini doldurup kaldırıyoruz çekmecelere yeri,göğü........................................ Ritmine ayak uydurmaya çalışırken zamanın,tükeniyor bol dumanlı nefesler........................................ Her yağmur bir geçiş aslında ve her düşen damla bir parça........................................ Ruhunu teslim etmiş yaşsız kamelyalar altında,gökyüzünden izler bırakıyor her parlayan nokta........................................ Bir filmi daha sarıp koyacaksın cebe; boşa doldur doluya bak,bulutlara sar yağmura inan,beni dinleme sen........................................ Alıp verilemeyen şeyleri sıralarken bana çiçeklerden söz et,bana benden........................................ Bir çiçek dürbününden bakarken sen hayata ben yine tüm gizli kalmış gülmelerimle gülüyorum........................................Kaç kez vazgeçtin kendinden? Kaç kez huzurlu kapadın gözlerini? Kaç kez boşlukta yüzdün sen? Hiç kere........................................ Yok yere........................................ Ve kaç kez inanmayı denedin? Bir kedi mırıltısıyla sokuluyorum yanına ve soruyorum........................................ Ya kar yağarsa? Sırılsıklam olana dek uzanacağım günleri nereye saklayacağım........................................ İki iyi anlaşan ağaç sökülürken yerinden,tüm ıssızlığıyla başbaşa kalıyor geceler........................................Siz insanlar böyle mi yaparsınız?[/b] Bazen kopup gitmeli birileri, Bazen kopup gitmeli parça parça........................................ Bir kase topik, Bir boş sofra, Bir kadeh Tek bir kadeh........................................ Şerefine dünya! -bir çiçeğin yanından geçer gibi yaşamalıyız oysa- Hadi,bir sigara ver bana! Ezginin Günlüğü yine eliyle koymuş gibi buluyor bamtelimi ve “ağladığın geceler” şarkısıyla sigaraya susatıyor beni........................................[/b] Ve lafı dolandırmadan en zayıf hücremden vuruyor........................................ - Alıntı - |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bana, bir, sigara, ver |
| Etiketler |
| bana, bir, sigara, ver |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|