![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Hayat şiirinin son mısrasında hayallerim
Ertelenen umutların boynu büküklüğü sinmiş içime Bir elin tersiyle red edilen bir çiçek misali yüreğim, Ve artık anlmasız bakan gözlere tiryakidir yorgun bedenim........................................ Artık bu şehir kaldıramaz varlığımı benim Artık ayrılık denecek adımın baş harfine, Sırtlamış bendenimi ruhum sensiz Ağır ağır seyretmekte bilinmezlere........................................ Artık her sokak lambasının kalbimi yakan Huzur veren ışığında göremeyeceksin beni........................................ Artık mutlu bakan gözlerde olmayacak hayalim........................................ Hayatın son deminde sensiz rahat ol hemi sen Ve son mısrasında yaşayacak ismim senden habersiz........................................ Şiirler yazacağım sana isyan ederek isyan Şairini merak eden gözlerle bakacaksın mısralara........................................ Ömrümün vazgeçilmez sevdası hani bendim Yabancı gelecek gözlerime gözlerin........................................ Ve her şiirin son mısrası beni söyleyecek mahzunca, Hayat beni terk edecek ümitlerimle senin olsun El dahi sallamayacak yüreğim çaresiz bedenime sebebi sensin........................................ Bak hayat şiirinin son mısrasında umutlarım senle bitti mutlumsun........................................ |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bak, bitti, hayat, misrasinda, mutlumsun, senle, siirinin, son, umutlarim |
| Etiketler |
| bak, bitti, hayat, mutlumsun, mısrasında, senle, son, umutlarım, Şiirinin |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|