![]() |
|
|
#1 (permalink) |
|
System developer
¹°¹³²¹³ °¹²³¹³³² °¹¹°¹°¹°¹ ![]() Üyelik tarihi: Apr 2010
![]() |
Kücük bir Kız cocuğuyum Ben Anne ........................................
HaLa ´ MasaLLarım var İnandığımm ........................................ Uykumda Kurbağayı Öpünce PrensOLacağına İnandığm ........................................ Bircok HayaL var süsLü kederLerLe kaPLanmıs........................................ YosunLar Taşı sarar Göstermez Kara yüzünü........................................ Taşın BiLe bir sevgiLisi var Anne ........................................ Taşın biLe Yüreğini Saran bir Örtü ........................................ Kücük Bir kız cocuğuyum Ben Anne ........................................ HaLa Çamurdan evLerim var ........................................ Küçük KamışLardan yapıLmış ÇataLım ve Kaşığım........................................ Çamura Battım Anne ........................................ Üstümü kirLetince Kızardın Anne ........................................ Şimdi Yüreğim kirLendi Battım [Bittm Anne Kücük bir Kız cocuğuyum Ben Anne ........................................ HaLa Üstüne Kumaş ParçaLarından GiysiLer giydirdiğim OyunckLarım var ........................................ Yada ELLerinde Oyuncak Olduklarım ........................................ Anne BunLarın Üstünde giysi var İcLerinde İnsan yok ! Anne BunLarın kaLpLeri nerde ........................................ MasALLar yaLanmıydı Anne ........................................ Ben Kurbağayı Öpsem Prens Olmazmıydı ........................................ Hersey biterdide ........................................ Ya ........................................ Prens'i Bırakıp giderse Oda Çamura Batar değiLmi Anne ........................................ Çamura Battım Bittim Anne ........................................ Alıntı |
|
|
|
![]() |
| Etiketler: bir, cocuguyum, kiz, kucuk |
| Etiketler |
| bir, Çocuğuyum, küçük, kız |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
| Forum | Yasal Uyarı |
|
Powered by vBulletin® Version 3.8.3 Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd. Protected by coders Search Engine Friendly URLs by vBSEO 3.3.2 Webcrawler by coders CodersForum Her Hakkı Saklıdır |
Sitemiz Bir Paylasim Forum sitesidir Bu nedenle yazı, resim ve diğer materyaller sitemize kayıtlı üyelerimiz tarafından kontrol edilmeksizin eklenebilmektedir. Bu nedenden ötürü doğabilecek yasal sorumluluklar yazan kullanıcılara aittir. Sitemiz hak sahiplerinin şikayetleri doğrultusunda yazı ve materyalleri 48 Saat içerisinde sitemizden kaldırmaktadır.
|